Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

VIDEO: Cu ce se dă această tânără la subraț ca să scape de transpirație: Este prea ieftin!

Nu mai scăpăm de 30 de grade până prin luna septembrie și principalul nostru scop în acest timp este să scăpăm de transpirație! Dacă nu am transpira, vara ar fi perfectă, cu toate gradele ei în plus. O tânără îți oferă soluția ideală (extrem de ieftină) pentru a scăpa de această problemă enervantă și mai ales… urât mirositoare!

O lămâie medie spre mare nu are cum să te coste mai mult de 1 leu, maxim 2 lei (în funcție de magazinul alimentar în care intri). Tot ce trebuie să faci este să freci bine de tot lămâia tăiată în jumătate de pielea de subraț. Aceasta va acționa ca un deodorant natural, ba chiar mult mai eficient decât un deodorant care lasă urme.

CITEȘTE ȘI: A APĂRUT VIAGRA PENTRU FEMEI. CE FACE, DE FAPT, ACEST MEDICAMENT
Cum face lămâia să te scape de sudoare? Este simplu! Acest fruct iubit și folosit în o serie de tratamente de înfrumusețare conține potasiu, vitamina C și magneziu, toate aceste elemente având proprietăți antibacteriene și contribuie la echilibrarea PH-ului natural al pielii.

Lămâia este recomandată în tratarea mai multor probleme de sănătate și frumusețe: vindecă acneea și îndepărtează punctele negre (nu trebuie decât să îți freci fața cu o felie groasă de lămâie), albește dinții (cu ajutorul bicarbonatului de sodiu și sucul de lămâie poți face adevărate minuni). În plus, lămâia poate fi folosită și pentru combaterea mătreții (prin clătirea părului cu suc de lămâie după șamponare).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top