Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Amestecă sare, piper și lămâie. Poți scăpa de o mulțime de probleme

Lămâile, sarea și piperul sunt de nelipsit în fiecare bucătărie. Puține persoane știu, însă, cât de benefice sunt acestea împreună și câte probleme pot trata în scurt timp dacă sunt aplicate corect.

Iată ce poți trata cu ajutorul sării, piperului și al lămâii:

Răceala și gripa: – se face un suc dintr-o jumătate de lămâie cu o cană de apă fierbinte. Se lasă pulpa în apă timp de 10 minute și apoi se îndepărtează lămâia. Mai apoi, se adaugă miere. Se consumă acest preparat în timpul răcelii.

Durere de gât – se face un amestec din apă caldă, 1 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper negru și o lingură de suc de lămâie. Se face gargară cu acest amestec, iar tusea și durerea de gât vor dispărea în cel mai scurt timp.

Citește și: Cum se iau corect medicamentele. Ce poți lua pe stomacul gol și ce trebuie să iei doar după masă

Nas înfundat – Se combină cardamom, scorțișoară, piper și chimen într-un mortar cu pistil. Se stimulează strănutul și curățarea nărilor cu acest amestec.

Greața: Se consumă un pahar de apă călduță cu o lingură de suc de suc de lămâie cu 1 linguriță de piper negru. Mirosul de lămâie va opri senzația de greață, în timp ce piperul negru va calma stomacul.

Pentru slăbit – se iau 1/4 linguriță de piper măcinat cu o lingură de miere și 2 linguri de suc de lămâie și se amestecă apoi cu apă caldă. Lămâia este bogată în polifenoli care împiedică îngrășarea. De asemenea, reglează nivelul insulinei și accelerează metabolismul.

Calculii biliari – acumularea de fluide digestive cauzează formarea calculilor biliari, ducând la digestie blocată și durere. Pietrele biliare pot fi îndepărtate cu ajutorul unei intervenții, dar le puteți elimina într-un mod natural amestecând piper, lămâie și ulei de măsline în raport 1: 1: 3.

Sângerări ale nasului – se iau două bucățele de vată din bumbac și se înmoaie în suc de lămâie. Se pun în nări și se înclină capul. În cel mai scurt timp, sângerarea nasului se va opri.

Dureri dentare: Se prepară un amestec dintr-o căpșună cu puțin piper, care se amestecă pe dintele dureros.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top