Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Trucul care te ajută să renunți la fumat în 14 zile. Ai nevoie de un singur lucru din bucătărie

În fiecare zi, milioane de persoane încearcă să se lase de fumat. Unii apelează la plasturi, alții la hipnoză ori al alte tratamente care promit că vor ajuta la opricea acestui viciu.

Este extrem de greu să te lași de fumat, iar cei care au încercat deja acest lucru știu cât de dificil este să renunți la acest viciu. Un articol publicat în Psychology Today estimează faptul că cei mai mulți dintre cei care s-au lăsat de fumat au recidivat în mai puțin de un an.

Bineînțeles că unele persoane pot reuși să facă acest lucru brusc, de la o zi la alta, însă, în cele mai multe cazuri, este nevoie de mai mulți factori pentru a avea succes.

merriliynhope.com susține că bicarbonatul de sodiu este un remediu extrem de eficient, care să te ajute să renunți în scurt timp la fumat. Richard Webster, precum și alți experți în acest domeniu, susțin că motivul principal pentru care bicarbonatul de sodiu este o bună soluție împotriva fumatului este faptul că acesta are un efect imediat asupra organismului.

Tot ceea ce trebuie să faci este să pui puțin bicarbonat de sodiu atunci când simți nevoia să fumezi.

Această metodă nu este potrivită și nici recomandată persoanelir care au o dietă în care trebuie să consume extrem de puțin sodium. De asemenea, este contraindicată și persoanelor care au tensiunea arterială mărită.

O altă metodă pe care o poți încerca este să amesteci o lingură de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă și să bei acest amestec timp de două ori pe zi, timp de șapte zile.

Nu folosi acest remediu mai mult de 14 zile

După aceea, trebuie să consumi acest amestec o dată pe zi, pentru următoarele șapte zile. În această perioadă, vei simți nevoia să fumezi mult mai rar, iar în curând, vei renunța complet.

De asemenea, este bine de știut faptul că această metodă ar trebui să fie utilizată pentru numai câteva săptămâni și să faci o pauză pentru câteva săptămâni înainte de a începe din nou.

Dacă folosești prea mult bicarbonat de sodiu, rinichii pot avea de suferit.

Citește și: Manualul fumatorului: singurii 10 pasi sa te lasi RAPID de tigari care chiar FUNCȚIONEAZĂ

2 Comments

2 Comments

  1. Andrei

    2019-03-29T12:14:24+02:00 at 2019-03-29T12:14:24+02:00

    Un produs ok pentru renuntarea la fumat e si nicorix!

  2. Florin

    2019-04-16T11:47:24+03:00 at 2019-04-16T11:47:24+03:00

    E destul de usor sa renunti la fumat. Totul e sa ai o vointa de fier si sa constientizezi ca renuntarea la fumat poate ajuta la obtinerea unui status bun al sanatatii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top