Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Părintele Argatu a spus ce se va întâmpla cu persoanele care fumează după ce vor muri

Fumatul este considerat un foarte mare păcat. Figurează printre cele mai grave păcate ale creștinilor. Părintele Argatu a vorbit despre acest viciu.

Părintele Argatu, despre fumatul ca păcat

„Mi s-a arătat cum se chinuiesc în iad celor ce le-au plăcut toată viaţa să fumeze, adică fumătorii. Cei ce au fumat în viaţă vor avea parte dincolo de mult fum şi de multă duhoare a fumului. Se vor îneca în fum.

Acelora care fumează, de când aprind ţigara şi până aruncă chiştocul stă un drăcuşor şi le strânge tot fumul, apoi culege chiştoacele pe care le aruncă. Cu toate acestea: fumul şi capetele de ţigări, diavolii ce stăpânesc păcatul fumatului, îi vor chinui pe cei ce au fumat.

Am văzut o cameră mare fără limite şi cu pereţi de negură şi plină de întuneric şi de o pâclă de fum insuportabilă, nu puteai să respiri de fum şi de o duhoare de nesuportat. Pe jos erau munţi de capete de ţigări. O forfotă de mulţime de oameni, bărbaţi şi femei, care aveau câte un drăcuşor în spate şi cu furca îi sileau să mănânce capetele de ţigări până ce le termina, apoi erau învăluiţi în tot fumul pe care l-au fumat cât erau în viaţă.

CITEȘTE ȘI: Părintele Necula, mesaj pentru femeile căsătorite: „Este o problemă de dragoste”

Cum scapi de insomnie (daca e provocata de vraji). Sfaturi de la parintele Ilarion Argatu

După ce terminau de mâncat capetele de ţigări şi inspirau tot fumul de ţigară se făcea linişte şi răsuflau uşuraţi că au terminat acel chin groaznic. Nu dura prea mult, doar câteva secunde sau un minut şi, iar veneau drăcuşorii cu furcile, se umplea camera de fum, de duhoare şi capete de ţigări şi se repeta chinul.

Atunci tânărul care m-a însoţit la acel loc de chin îmi spune: Vezi! Aşa se vor chinui în veci, cei ce le-au plăcut fumul şi din cauza lui şi-au scurtat zilele date de Dumnezeu. Le-au plăcut fumul, de fum vor avea parte“, susținea părintele Argatu.

2 Comments

2 Comments

  1. tudose relu Ionut

    2017-10-31T21:56:39+02:00 at 2017-10-31T21:56:39+02:00

    bun si asa o sa ajung in iad o sa maninc chistoace de tigari dar ce o sa se faca preoti cu limuzine ,masini, scumpe, case, propietati imense pe care numai caile Domnului le stie ,dinsi unde o sa ajunga dragu meu parinte Spiritual

  2. Nicolae Bradiceanu

    2018-02-07T23:01:59+02:00 at 2018-02-07T23:01:59+02:00

    eu am sa ma chinui mancand chistoace…. dar o sa rad cand o sa vina dracu cu mataranga lui cea mare si o sa le-o traga popilor…..ca si pe ei o sa-i ia dracu ca si pe noi ceilalti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top