Connect with us

Revistateo.ro

Ne aflam in perioada Craciunului, perioada in care romanii trimit cel mai mult mesaje prin SMS celor apropiati. Fie ca este vorba despre rude, despre sefi ori despre prieteni, mesajul trebuie sa fie unul cu adevarat special.

Stil de viata

Mesaje de Craciun – Felicitări pentru familie, prieteni, soacră, mamă, tată, soră

Ne aflam in perioada Craciunului, perioada in care romanii trimit cel mai mult mesaje prin SMS celor apropiati. Fie ca este vorba despre rude, despre sefi ori despre prieteni, mesajul trebuie sa fie unul cu adevarat special.

Nu exista Craciun fara mesaje de Craciun, care au devenit deja un obicei pentru fiecare. Fie în seara de Ajun, fie in ziua Craciunului, le poti trimite tuturor un mesaj frumos, pe care sigur il vor aprecia.

Iata cateva mesaje de Craciun:

Sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, pace in suflet si in familie si mult noroc. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!

„Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu-l goniti e Mos craciun, si v-aduce un an mai bun! Sarbatori fericite!

Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie, sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI!

”Seara plina de lumina,
Sufletul iesle sa-ti devina,
Ca sa se nasca-n el Iisus
Cu Binecuvantari de sus
Caci vine bland si plin de har
Sa nu ii inchidem usa iar.
Craciun Fericit!”

”Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu-n viata cat mai lin”.

Mesaje de Craciun. Ce le poti scrie celor dragi

„In ziua sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta zi!”

De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere. Stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

Citeste si: Alimente pe care sa le pui pe masa de Craciun si de Revelion
Toata lumea isi doreste un cadou, insa cel mai frumos cadou esti tu! Craciun fericit alaturi de mine!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top