Connect with us

Revistateo.ro

Traditii de Sfantul Andrei. Ce obiceiuri respecta romanii

Stil de viata

Mesaje, urări și SMS-uri de SFÂNTUL ANDREI

Mesaje, urari si SMS-uri de SFANTUL ANDREI. Pe 30 noiembrie este una dintre cele mai importante sarbatori ortodoxe, cea a Sfantului Apostol Andrei. Este ocrotitorul Romaniei si apostolul care a raspandit crestinismul pe teritoriul tarii noastre.

Din aceste motive, multi romani poarta numele Sfantului Andrei. Semnificatia acestuia este „barbatie”, „curaj”, iar cei care au numele „Andrei”, „Andreea” si derivatele, sunt energici, seriosi si optimisti.

IATA CE SA LE UREZI CELOR APROPIATI CARE POARTA NUMELE SFANTULUI ANDREI:

Mesaje, urari si SMS-uri de SFANTUL ANDREI. Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”! Sa aveți parte de multa sănătate, multe realizări si tot ce va doriți lângă cei dragi!

Mesaje, urari si SMS-uri de SFANTUL ANDREI. Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire! La mulți ani, Andrei/Andreea!

Mesaje, urari si SMS-uri de SFANTUL ANDREI. De ziua numelui iți doresc si nu numai, tot ce-mi doresc mie! Sa fii sănătos, bogat si cumpătat! La mulți ani!

CITESTE SI: Ce să nu faci de Sfântul Andrei

Mesaje, urari si SMS-uri de SFANTUL ANDREI. Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cântecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

Mesaje, urari si SMS-uri de SFANTUL ANDREI. Îți urez „La mulți ani”, pentru ca porți acest nume, si fie ca Sfântul Andrei, al cărui nume îl porți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

Astazi este ziua numelui tau, un nume pur si frumos la fel ca tine. Iti doresc numai bine si fie ca Sfantul Andrei sa iti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze drumul.

Azi, de ziua numelui iti urez sa ai parte de zile senine si insorite, de fericire si de tot ce e mai bun pe lume!

Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa iti aduca liniste si pace! La multi ani cu momente frumoase si impliniri in viitor!

Mesaje, urari si SMS-uri de SFANTUL ANDREI. Ciocnim un pahar in cinstea ta! Sa ne traiesti, Andrei!

Mesaje, urari si SMS-uri de SFANTUL ANDREI. De ziua ta de nume iti urez sa ai parte de o tona de noroc si una de bucurie! La multi ani!

Iti doresc sa ai parte de tot ce e mai bun, sa fii ocolit de necazuri si probleme si sa nu simti niciodata tristete. Iti doresc sa fii sanatos, sa te bucuri de tot ceea ce ai, sa fii inconjurat de oameni buni, de la care ai ce sa inveti. La multi ani!

La multi ani! Astazi este ziua ta onomastica, iar eu iti doresc multa sanatate, liniste, iubire si noroc. Sa ai parte de bucurii, de o viata linistita cu multe realizari.

De ziua ta onomastica iti doresc sa petreci frumos, alaturi de cei dragi! La multi ani!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top