Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cizmele, preferatele sezonului

In perioada rece a anului, cizmele sunt recomandate, necesare si dorite, din motive lesne de inteles. Insa intocmai pentru ca mai toate reprezentantele feminine se avanta sa achizitioneze astfel de incaltaminte este de preferat ca nota de originalitate dorita sa vina in primul rand din sursa aleasa. Iata de ce ANNA CORI este o recomandare. Prin colectia sa generoasa de cizme, printre altele, acest brand delecteaza cu modele simpliste si totusi de efect. Iar vedeta colectiei ramane desigur preferinta pentru pielea naturala.

Potrivite pentru tinute ce implica rochii, fuste sau de ce nu chiar jeans, colectia de cizme dama piele naturala de la ANNA CORI aduce in prim plan stilul versatil, potrivit pentru gusturi diverse, precum si pentru tinute dintre cele mai variate. Doar pentru ca este sezon rece, asta nu inseamna ca trebuie sa rezumi optiunile vestimentare si combinatiile la stiluri monotone.

Cizmele ANNA CORI, o dedicatie pentru femei sic

Cizmele sunt binecunoscute pentru efectul lor seducator prin care pun accentul pe picioare. Mai ales in cazul celor lungi, ce accentueaza desigur si inaltimea purtatoarei, cizmele devin o emblema a stilului sic.  Sunt preferate si pentru ca ofera confort termic, un reper absolut in sezonul rece.

Cizmele lungi, cele ce depasesc linia genunchiului, sunt in continuare in trend. Implica totusi sa fie purtate la tinute de linii potrivite, fuste mai scurte, pentru ca imaginea lor in totalitate sa fie pusa in lumina. Pentru cele cu gusturi ceva mai extravagante o recomandare se refera la acele cizme lungi, de tip ciorap, ce se muleaza pe picior. Sunt realizate din material stretch si piele intoarsa, iar la www.annacori.com se regasesc doua astfel de optiuni – fie pentru cele car doresc un stil mai relaxat, sport, fie pentru cele care doresc ceva casual.

Alte trenduri se refera desigur la accente pe detalii si accesorii. Fie ca este vorba de franjuri, catarame, de sclipici sau alte detalii de acest gen, mici accente si subtile maniere de a completa partea de design sunt in fapt o atractie. ANNA CORI propune spre exemplu un mix de trenduri, asa cum se prezinta in imaginea acelor cizme inalte, din material stretch, dar cu glitter. Sunt in totalitate “imbracate” in sclipici, o aparitie de senzatie. Alte modele sunt simple, cu catarame  sau cu un mic logo, detalii metalice.

Nici combinatiile de materiale si texturi nu lipseste, fiind vorba de pielea naturala – prezenta la orice tip de incaltaminte creata de acest brand – si alte tipuri de piele, cea lacuita sau intoarsa. Din punct de vedere al detaliilor de design, sunt propuse catarame, barete, fermoar sau alte detalii decorative argintii, metalice, pentru cizmele negre, si cele aurii pentru cizmele in tonuri de maro.

Cizmele tubulare

Sunt nelipsite din colectia ANNA CORI, au un aer relaxat, sunt totodata deosebite si prin simplitatea lor ofera si sansa de a combina tot felul de tipuri de tinute. Le poti purta cu articole vestimentare din tricot spre exemplu, un alt trend al anului, cu fuste drepte sau cele trei sferturi.

De aceasta data, ANNA CORI propune astfel de cizme in textura simpla, piele naturala, sau cele din piele intoarsa, pastrand insa registrul negrului. Sunt elegante, dispun de toc, potrivit sezonului, deci mai gros si stabil. Astfel de cizme pot fi o optiune pentru femeile distinse, pentru cele care doresc sa isi contureze o imagine mai sobra de ce nu.

De retinut

Daca rezumam lista de trenduri ale anului in materie de incaltaminte, se pare ca se poarta de toate si pentru toate gusturile. Asadar, exista optiuni ce se preteaza atat celor sofisticate, in cautare de stiluri inedite, cat si pentru cele care cauta mai degraba simplism.

Incaltamintea potrivita este dorita a fi mai degraba cea care ofera si o nota de confort, ce ofera calitate – aspect de baza in alegerea facuta – cat si un aspect ce atrage. Pentru anul acesta, ANNA CORI propune simplitate, note rafinate, detalii subtile si optiuni variate privind tipul de toc si inaltimea acestuia. Colectia integrala, disponibila in magazine si online de asemenea, merita descoperita.

Mizand pe trendurile oferite de acest brand, orice reprezentanta feminina se va bucura de aparitii spectaculoase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top