Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal Acvaria 21 – 27 ianuarie 2019

Horoscop săptămânal Acvaria 21 – 27 ianuarie 2019. Astrologul Acvaria face principalele previziuni ale săptămânii!

BERBEC: Nu ești în apele tale, te macină tot felul de dubii, întrebări, obsesii, probleme existențiale pe care le agravezi mai mult decât ar merita. Uneori, ai impresia că tot cerul apasă pe umerii tăi, deși problema nu e deloc chiar atât de gravă pe cât ai tendința să o vezi.

Ai nevoie ori de îndrumare din partea cuiva care a trecut printr-o situație similară cândva și a știut s-o gestioneze cum trebuie, ori doar de o evadare urgentă din acel mediu apăsător. Profită de orice prilej de a pleca de acasă, de a umbla pe drumuri, fără țintă chiar, pentru că aerul curat și schimbarea de decor ar avea efecte liniștitoare.

TAUR: Prea multe griji îți faci pentru că nu-ți ies unele planuri exact așa cum le-ai visat. Vrei tot ce e mai bun, ai ridicat ștacheta foarte sus și nu vrei să renunți la pretenții, deși îți dai singur seama că nimic nu poate fi perfect. Acceptă imperfecțiunile din calea ta, ele sunt firești și nimeni nu te va acuza că nu ai făcut totul ca la carte, dacă eforturile tale se văd.

Chiar și 90% reușită la un proiect va cântări mai mult decât cei 10% care nu au ieșit perfect, deci nu te chinui singur. A fi perfecționist e bine, dar nu trebuie să duci la exagerare această tendință, nici la tine însuți, nici la alții, altfel exact acele mici lipsuri vor deveni motivul tău principal de stres.

În loc să te bucuri cu ce ai, te plângi de ce-ți lipsește. Supărările pot apărea la tot pasul dacă începi să găsești nod în papură la orice, ca atare învață să te mulțumești cu ce primești, căci da, primești multe! 90% din ce doreai!

GEMENI: Unii iau peste picior propunerile tale și, deși și tu ești o fire veselă și jucăușă de felul tău, parcă de data aceasta nu poți tolera atitudinea lor ușuratică. De fapt, ți se răspunde cu aceeași monedă, pentru că și tu ai tratat la fel, cândva, deciziile, acțiunile, declarațiile lor: ai râs de ele, le-ai considerat niște bagatele neimportante, iar acum iată, ți ei fac la fel.

În loc să te superi că unii râd de ceea ce le spui, mai bine ai aborda aceeași atitudine: un pic superficială, un pic amuzantă, practic făcând haz de ceea ce nu este perfect. Nu te crampona de cine știe ce piedici când ai putea să le depășești cu un zâmbet pe buze.

RAC: Ți se deschide în față o aventură nouă, atractivă, dat ți-e puțin frică de ce urmează, de ce te așteaptă la orizont. Deocamdată e doar un drum lung care se pierde în zare, fără o țintă foarte clară și fără a ști precis pe ce te poți baza. Te simți ca un copil care intră în pădure, alergând după fluturași, dar când pădurea începe să se îndesească, îl cuprinde frica.

Nu ești singur pe acest drum, ai la cine apela, sunt destui tovarăși de drum care ți se pot alătura sau care îți pot oferi sfaturi bune, totul e să le ceri, să le spui că te simți un pic debusolat și ai avea nevoie de îndrumare. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top