Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Camelia Pătrășcanu 21 - 27 ianuarie 2019. Zodiile care beneficiază de protecție divină

Horoscop saptamanal

Horoscop Camelia Pătrășcanu 21 – 27 ianuarie 2019. Zodiile care beneficiază de protecție divină

Horoscop Camelia Pătrășcanu 21 – 27 ianuarie 2019. Astrologul Camelia Pătrășcanu a vorbit la Antena 3 despre tendințele astrale ale săptămânii viitoare.

Aceasta anunță că începe bine sub patronajul Lunii în Vărsător. Ne pot supăra mai mult frustrările acumulate în timp, prejudecățile, lucrurile care ne-au făcut să suferim de-a lungul timpului, iar acum vrem să spargem zidul.

Seara aceasta este frumoasă, putem primi inspirații, facem conexiuni, legături, astfel încât să ne mobilizăm, să realizăm lucrurile care ne reprezintă pe noi, nu doar conforme cu ce vrea lumea. S-ar putea ca începând din acestă săptămână toate zodiile să ia decizii, ne interesează mai mult libertatea de expresie și autenticitate.

Luna plină înseamnă că s-ar putea să fim mai sensibili și năzuroși. De miercuri Mercur intră în Vărsător, ne lovește inteligența, vom avea tot felul de idei și soluții originale, pe care trebuie să le punem în aplicare.

Berbec – o săptămână importantă încă din primele zile, fac o sforțare, sparg o barieră, în orice caz sunt hotărâți să ia o decizie importantă. Pot exista supărări sau scântei în urma unor discuții cu prieteni sau șefii. Își susțin cu argumente demersurile și pot realiza lucruri mari, dar nu din punct de vedere financiar.

Taur – o săptămână interesantă, mai ales în relația cu persoanele importante. Nu acționează deciziv, dar își pot impune punctul de vedere, mai ales în a doua parte a săptămânii. Au și strategia potrivită pentru a-și urma planurile.

Gemeni – se anunță o săptămână interesantă mai ales de joi, când încep să facă planuri de viitor sau prognozează ce se întâmplă dacă ei continuă pe drumul actual. Pot anticipa o consecință a acțiunilor din prezent și în funcție de asta pot schimba macazul. Sunt isteți, oportuniști, speculează bine oportunitățile.

Rac – pun preț pe colaborare și parteneriate de calitate. Apreciază corect ce câștigă și ce pierd, pe mâna cu riscă să piardă. Săptămâna o petrec în evaluare, discuții și negocieri de tot felul. Sunt hotărâți și determinați.

Leu – planete importante în zona muncii, au lucruri de ordonat și clarificat. De joi imaginea publică este subliniată de astre. Pot avea loc întâlniri importante, negocieri și discuții. Încearcă să atragă persoane importante de partea lor.

Fecioară – se anunță o săptămână interesantă, trebuie să se pună pe treabă. Trebuie să gândească foarte creativ, să aibă încredere în punctul lor de vedere. Se pot ivi situații neprevăzute de joi încolo. Săptămâna nu le aduce bani, dar le poate aduce experiență de muncă.

Balanță – până miercuri pun accent pe consolidarea poziției lor personale, pot reacționa la provocări. De joi lucrurile se schimbă, văd și partea plină a paharului, găsesc soluții la corectarea unei probleme sau a unei pagube. Pot reacționa supărător pentru cei din jur la atacurile din partea altora.

Scorpion – gândesc strategic și gândesc pe termen lung, mai ales problemele personale. Se mobilizează, pentru că de munca lor depind câștiguri chiar și din anul următor. Planetele vin cu mult belșug în viața lor, trebuie să se mobilizeze deplin, să scape de vulnerabilități.

Săgetător – sunt economi și eficienți, vor să realizeze lucruri mari cu cheltuială puțină. De joi încolo pot programa întâlniri cu persoane cu care pot colabora sau de la care au nevoie de sfaturi, acte sau autorizații. Trebuie să facă ceva concret mai ales în zona organizatorică.

Capricorn – regândesc modul în care câștigă banii. Se pot gândi la alte variante de lucru sau chiar la altă profesie. Pun mai mult preț pe calitatea vieții, pe timpul liber, relația cu familia. Se ia în calcul abordarea problemelor profesionale astfel încât să aibă loc și viața personală.

Vărsător – sunt direct vizați de Luna plină. Pot avea loc schimbări importante. Unii se pot mobiliza pentru acțiuni de anvergură care să le aducă mare succes sau să îi aducă în atenția publică. Pentru unii dintre ei, idei de proiecte, munci noi, activități diverse.

Pești – sunt foarte protejați astral, purtați de un val astral favorabil. Se pot evidenția, pot face lucruri mari, se pot implica în proiecte care chiar dacă le depășesc puterile, au susținere astrală. Vin chiar și bani din acest lucru. Este momentul lor de curaj, este bine să își asume responsabilitățile pe care le au și proiectele care le sunt propuse. Eforturile lor sunt răsplătite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top