Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Trei astrologi, o singură concluzie. Cum va fi prima săptămână a anului 2019 pentru fiecare zodie

Mariana Cojocaru, Camelia Pătrășcanu și Urania au realizat horoscopul pentru săptămâna viitoare. La ce concluzie au ajuns cele trei astroloage celebre. Iată ce anunță astrele pentru prima săptămână a anului 2019.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

HOROSCOP BERBEC: Berbecii trec foarte bine în anul următor, se bazează pe comoditățile și serviciile altora. Însă, de la 1 ianurie, Marte în semn și ușor-ușor îți va face simțită prezența mai ales în zilele de joi și vineri, când au idei și pot să planifice ce își doresc să facă pentru următorul an.

HOROSCOP TAUR: Taurii pun accent la început de an pe relație și bine ar fi să se armonizeze cu toată lumea și să nu treacă în 2019 cu supărări sau resentimente. Poate un mail, o scrisoare, un telefon, înainte de a se termina 2018 i-ar ajuta.

HOROSCOP GEMENI: Au tot felul de lucruri de făcut chiar și în ultima zi a anului. Se gândesc și la sănătatea lor, așa că nu vor exagera cu nimic în noaptea de Revelion. Oricum, ar fi mai bine pentru ei să procedeze cu moderație.

HOROSCOP RAC: Sunt plini de gânduri bune, luni și marți în special, așa că trecerea în noul an se face sub semnul pasiunii și iubirii. Dar, sunt în același timp și dornici să-și satisfacă micile lor capricii. Citește continuarea AICI.

Horoscop Mariana Cojocaru 29 decembrie 2018 – 4 ianuarie 2019

Noul An aduce impliniri pe toate planurile – previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Berbec- Patronul vostru astral Marte este în conjuncție cu Kiron în Pești în săptămâna care urmează, pe astrograma generală, nu pe cea personala. Cum Kiron este lecția de viață, e clar că trebuie să fiți cumpătați atunci cand mergeți la shopping.

Investiți și în sănătate, deoarece Kiron este Centaur vindecător. Cu Venus în Scorpion veți primi daruri de suflet. Că suflețele nu dorm, sunt pe fază.

Taur– Pentru voi Venus din Scorpion este susținătorul alianțelor, parteneriatelor și colaborărilor. Conjuncția Marte-Kiron vă readuce în prim-plan relația cu prietenii adevărați, de suflet. Aveți nevoie de ajutorul acestora.

Este un umăr pe care puteți să vă așezați capul la nevoie. Deoarece…prietenul(prietenii) la nevoie se cunoaște! Sănătatea este foarte important, de aceea evitați băuturile reci și frigul în exces.

Gemeni– Mercur din Săgetător face cuadratură cu tandemul Kiron-Marte din Pești si vă atenționează asupra deplasărilor. Risc de accidente și incidente. Cei cu adevărat crez creștin pot fi ocoliți de nenorociri. Citește continuarea AICI.

Horoscop săptămânal Urania 29 decembrie 2018 – 4 ianuarie 2019. Marte va intra în zodia Berbecului

Horoscop Urania BERBEC

Între 29 și 31 decembrie, în zori, provocări parteneriale care îl vor obliga pe nativi să facă un efort de diplomație, de politețe și de abilitate. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața, preocupări legate de un potențial câștig material sau bănesc pe care Berbecii îl văd amenințat de manevrele incorecte ale unor persoane ce vânează, la rândul lor, același câștig.

Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului, respectiv în domiciliu, și le va da nativilor multă energie, determinare, ambiție, curaj și capacitate de a reacționa rapid, de a se mobiliza, de la o clipă la alta, în vederea rezolvării chestiunilor cu care se confruntă în viața de fiecare zi.

În paralel, îi poate face, până la jumătatea lunii februarie, mai imperativi dar și mai dificili în relațiile parteneriale din cauza unei accentuate tendințe de a-și manifesta personalitatea, dorințele, interesele sau viziunea lor despre căsătorie, relații conjugale, afaceri, dușmănie, etc.

Horoscop Urania TAUR

Între 29 și 31 decembrie, în zori, etapă confortabilă pentru sănătate prin capacitatea de a se echilibra destul de repede, mai ales dacă, în urma unor excese (activitate profesională, muncă în gospodărie), organismul lor se va simți obosit.

Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața,unele relații parteneriale vor evolua anevoios: în căsnicie va fi vorba de gelozie și individualism iar în relațiile de afaceri, de tendințele egoiste sau incorecte ale unor persoane care încearcă să profite de ei. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top