Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Trei astrologi, o singură concluzie! Care sunt norocoșii săptămânii viitoare

Numerologul Mihai Voropchievici, Camelia Pătrășcanu și Marian Cojocaru au realizat horoscopul săptămânii viitoare. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte. Cine sunt norocoșii săptămânii, dar și cine va avea o săptămână complicată.

Horoscop rune 20 – 26 ianuarie 2019, pentru fiecare zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 ce anunță astrele pentru săptămâna care urmează. Iată care sunt zodiile favorizate în aceste zile, dar și pentru cine urmează o perioadă grea, pe toate planurile:

BERBEC: Să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Vin lucruri bune în viața lor.

TAUR: E pus pe concert, dezvoltă atitudini de uragan, să își mobilizeze toate forțele, să susțină o mică bătălie. Să rămână calmi în aceste discuții.

GEMENI: Să își facă bagajele, se pot relaxa, pot face o escapadă, bagajele să fie pregătite la ușă. Pot merge la munte sau la mare, dacă au bani.

RAC: Primesc cadouri, ceva bani, un cadou minunat de la cineva special. Mai ales nativele zodiei pot primi un cadou special. Citește continuarea AICI.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 21 – 27 ianuarie 2019. Zodiile care beneficiază de protecție divină

Astrologul Camelia Pătrășcanu a vorbit la Antena 3 despre tendințele astrale ale săptămânii viitoare.

Berbec – o săptămână importantă încă din primele zile, fac o sforțare, sparg o barieră, în orice caz sunt hotărâți să ia o decizie importantă. Pot exista supărări sau scântei în urma unor discuții cu prieteni sau șefii. Își susțin cu argumente demersurile și pot realiza lucruri mari, dar nu din punct de vedere financiar.

Taur – o săptămână interesantă, mai ales în relația cu persoanele importante. Nu acționează deciziv, dar își pot impune punctul de vedere, mai ales în a doua parte a săptămânii. Au și strategia potrivită pentru a-și urma planurile.

Gemeni – se anunță o săptămână interesantă mai ales de joi, când încep să facă planuri de viitor sau prognozează ce se întâmplă dacă ei continuă pe drumul actual. Pot anticipa o consecință a acțiunilor din prezent și în funcție de asta pot schimba macazul. Sunt isteți, oportuniști, speculează bine oportunitățile. Citește continuarea AICI.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20 – 26 ianuarie 2019

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat previziunile pentru săptămâna viitoare. Previziunile ei sunt valabile de duminică, 20 ianuarie, până sâmbătă, 26 ianuarie 2019.

Berbec

Pe data de 20 ianuarie Soarele intră în Vărsător în acest an. Pe data de 21 avem Eclipsă și ne poate influența pe toți, căci zodia României este Zodia Vărsătorului de Apă. Evenimentele trebuiesc ținute sub control.

Când vorbim de Berbec (horoscopul general, nu cel personal) să știți că pot ieși tensiuni în grupul de influență și de prieteni. Unii trebuie să fie atenți la relațiile personale(amor).

Taur

Eclipsa din 21 ianuarie deschide seria celor 3 Super Lune din acest an. A doua va fi pe 29 februarie, iar a treia pe 21 martie. Anunță evenimente în cascadă și veți vedea degrigolada din viața socială și, la unii, în viața personală.

Cu Soarele în Vărsător, unii vor avea de observat sau de pătimit în viața privată(aspect de cuadratură pe Soarele de la naștere). Banii sunt influențați de Eclipse, veți vedea! Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top