Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie 2019

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie 2019. Urmează 7 zile decisive pentru mai multe zodii din punct de vedere profesional, dar și amoros.

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie 2019

BERBEC: E mare iureș în familia ta săptămâna aceasta din cauza proastei organizări. Ai rolul de a-i strânge pe toți și de a împărți sarcinile.

Este o săptămână bună pentru lenevit. Ai nevoie să îți refaci energiile, să îți reîncarci bateriile după săptămânile dure de muncă prin care ai trecut la început de an.

TAUR: Pentru tine vine o perioadă excelentă din punct de vedere amoros, dar nu același lucru se poate spune cu privire la relațiile de la locul de muncă.

Unele persoane mai cârcotașe încearcă să te discrediteze cu propriile tale arme, așa că fii cu ochii în patru.

GEMENI: Este o perioadă în care trebuie să iei multe decizii, iar unele dintre ele vor marca noi începuturi în viețile celorlalți.

Vei avea suficient timp pentru a analiza totul obiectiv și vei avea parte și de sprijin, de o consiliere sufletească.

RAC: Lista nemulțumirilor se mărește săptămâna aceasta și începi să expui toate solicitările tale, una câte una. Nu ești în apele tale deloc.

Va fi o perioadă de tranziție de la o stare de bine, de la o stare excelentă la o stare precară mai ales din punct de vedere relațional.

LEU: Toate lucrurile decurg fantastic. Ai o stea norocoasă de care e bine să profiți mai ales în prima jumătate a anului.

E o săptămână benefică pentru a-ți face noi prietenii, pentru a crește miza în afaceri sau, de ce nu, pentru a începe o poveste de iubire alături de cine vrei tu.

FECIOARĂ: Ai un magnetism aparte și asta iese în evidență tot mai mult, mai ales că 2019 este anul în care trebuie să dai totul căci ai numai date bune în astrogramă.

Săptămâna aceasta va fi una în care îți vei dovedi că poți să te autocontrolezi, să îți guvernezi finanțele cu cap.

BALANȚĂ: Pentru tine e o perioadă favorabilă planificării unor călătorii peste mări și țări. Vei primi tot felul de garanții care te vor liniști din punct de vedere financiar.

Cu iubirea stai bine, căci e o săptămână în care iese la iveală romantismul tău. Se poate spune chiar că îți surprinzi partenerul.

SCORPION: Ai multe griji pe cap, dar vei reuși să le rezolvi pe toate. Ideea este să te apuci pe rând de rezolvarea anumitor probleme.

Mai mult, este o perioadă foarte bună pentru a recunoaște greșelile pe care le-ai făcut în trecut.

SĂGETĂTOR: Continui să te distanțezi de anumite persoane din familie, de acele persoane care nu au prezentat niciodată garanții morale.

Faci un pas înainte din punct de vedere profesional și începi să conviețuiești cu o nouă stare a lucrurilor.

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie 2019 > Capricornii pornesc pe o nouă cale

CAPRICORN: Pornești pe un nou drum, pe o nouă cale care îți va arăta o serie de situații nemaiîntâlnite.

Iese spiritul de supraviețuitor la suprafață și te surprinzi într-un mod plăcut. Te descoperi din perspective total neștiute.

VĂRSĂTOR: Pentru tine vor fi 7 zile de bucurii, de surprize plăcute mai ales din punct de vedere amoros.

Cu banii vei sta excelent, mai ales că finalul de săptămână vine cu niște recompense materiale pentru munca depusă până acum.

PEȘTI: Ai de făcut o alegere din punct de vedere medical și ești pus în tot felul de situații deloc plăcute.

Din punct de vedere profesional se remarcă o stagnare pe harta ta astrală, dar nu e motiv de panică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top