Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop Cassandra 21 – 27 ianuarie 2019. Surpriză de proporții pentru 2 zodii

Horoscop Cassandra 21 – 27 ianuarie 2019. BERBEC 21.03-20.04: Este un moment potrivit pentru a lucra singuri. Daca lucrati cu altii, faceti tot ce va sta in putere pentru a va elimina ego-ul. Fiti altruisti, relaxati-va si veti fi gata pentru orice provocare. Succes!

TAUR 21.04-21.05: Noile proiecte va ofera un sentiment de siguranta si va ajuta sa va concentrati asupra realizarilor. Parca va da sentimentul ca detineti controlul asupra viitorului si va stimuleaza ambitia sa va indepliniti ce v-ati propus.

GEMENI 22.05-21.06: Doriti ca autoritatea dumneavoastra sa va guverneze timpul si energia. Nu va face placere sa spuneti celorlati ce veti face, deoarece vreti sa fiti doar propriul sef. Nu incercati sa castigati fiecare batalie minuscula. Acest lucru va va costa prea mult.

RAC 22.06-21.07: Va doriti mai multa stimulare in viata dumneavoastra si, in plus, veti avea sansa sa invatati ceva nou. Veti avea ocazia sa explorati locuri inedite, idei, filozofii, concepte si chiar noi credinte. Relaxati-va si bucurati-va de descoperirile dumneavoastra intelectuale.

LEU 22.07-22.08: S-ar putea sa intalniti pe cineva care este suficient de puternic pentru a va determina sa va schimbati. Mare atentie insa, deoarece acest lucru se poate intampla printr-un conflict. In weekend sunt posibile discutii legate de gestionarea unei proprietati.

FECIOARA 23.08-22.09: Parcurgeti o perioada cand sunteti usor enervati de tot ce este in jurul dumneavoastra. Dar, frumusetea este in ochii privitorului si iritarea functioneaza tot pe acelasi principiu. Eliminati-va frustrarile si va veni si starea de bine.

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti norocosi! Aveti suficienta energie pentru a lucra din greu si pentru a face tot felul de lucruri ramase in urma. Veti fi mandri de realizari si veti cere ajutorul celorlalti pentru a indeplini rapid obiectivele. Succes!

SCORPION 23.10-21.11: Dispuneti de multa energie, asa ca va veti exprima si veti face tot ceea ce doriti. Destul de probabil ca va veti apuca sa faceti sport, fie ca alegeti bicicleta, mersul pe jos sau inotul. Mare grija!

SAGETATOR 22.11-21.12: In aceste zile ritmul activitatilor este crescut si s-ar putea ca acesta sa fie motivul pentru care deveniti iritati si usor compulsivi. Se poate sa va apucati de renovari sau chiar este posibila o schimbare de rezidenta.

CAPRICORN 22.12-19.01: Vindeti, invatati, scrieti… cam cu asta va ocupati toata saptamana. Trebuie insa sa nu ii constrangeti pe altii sa va adopte ideile. Chiar daca parem asemanatori, unii prefera painea, altii cozonacul…

VARSATOR 20.01-18.02: Bogatia dumneavoastra este strans legata de ego-ul personal, asa ca daca aveti mai multi bani, veti crede ca sunteti o persoana mai buna si nu este neaparat asa. Ati putea realiza multe doar prin folosirea posesiunilor si actionand asupra valorilor.

PESTI 19.02-20.03: Lucrati din greu si sustineti interesele cele mai bune. Interactionati bine cu ceilalti si simtiti nevoia sa aratati lumii ce puteti face. Chiar daca veti fi adevarati luptatori, va pastrati gratia caracteristica.

Sursa: www.magazin.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top