Connect with us

Revistateo.ro

Urania

Horoscop URANIA 19 – 25 ianuarie 2019. Soarele și Mercur intră în zodia Vărsătorului

Horoscop URANIA 19 – 25 ianuarie 2019. Iată previziunile astrologice pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019, prezentate de către astrologul Urania. Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Lună Plină în Leu. Citește previziunile pentru toate zodiile!

Berbec

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, unii pot face scurte deplasări sau se pot afla în cursul unei călătorii. Mesaje legate de evenimentele în derulare în timpul serii anterioare și a acestei nopții.

Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, preocupări mai mult sau mai puțin plictisitoare dar necesare în gospodărie. Stres provenind de la relațiile cu rudele apropiate (părinți) care îi pot acapara, extenua sau constrânge să-și asume activități ce decurg din datoriile morale sau obligațiile de familie.

Taur

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, „gânduri de noapte’, calcule și analize legate de situația lor financiară. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, fel de a se exprima prudent, dorință de a afla dar și de a verifica informațiile primite, moment bun pentru studiu individual și acumulare de cunoștințe, pentru memorizare și recapitulări.

Lipsă de entuziasm față de deplasările pe care ar trebui să le facă din varii motive (stare organică neprielnică, alte priorități, oboseală accentuală, condiții climaterice neprielnice).

Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și le va deschide nebănuite oportunități de salt profesional, de recuperare a imaginii publice ori de afirmare și/sau debut spectaculos. Momente speciale în carieră.

Gemeni

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, preocupările curente le-ar putea acapara gândurile, obligându-i să mediteze, în liniștea nopții, la cauzele ori soluțiile posibile.

Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, nevoia de a-și revizui un plan de cheltuieli, cumpărături, investiții în funcțiile de evoluția situației lor financiare de ultim moment.

Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului ceea ce va avea un efect pozitiv, timp de o lună, asupra mentalului lor. În mod normal, Gemenii ar trebui să gândească bine, să fie receptivi la informațiile care-i privesc, să-și lărgească universul de cunoaștere și să desfășoare proiecte profesionale sau de viață pline de curaj. Spiritul novator, imaginația și fantezia vor da nerv și originalitate demersurilor lor. Citește continuarea pe libertatea.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Urania

To Top