Connect with us

Revistateo.ro

Urania

Horoscop săptămânal Urania 5 – 10 ianuarie 2019

Astrologul Urania a realizat horoscopul pentru săptămâna 5 – 10 ianuarie 2019. Iată ce ne așteaptă!

BERBEC: Între 5 și 7 ianuarie dimineața, Berbecii se vor confrunta cu problema imaginii publice, a autorității profesionale, a răspunderii sau a exercitării unui important rol social, politic, economic: opoziții, rivalitate, competiție, rezistența unor persoane față de inițiativele sau deciziile lor.

Berbecii vor constata că nu progresează, că nu pot înfrânge niște bariere de comunicare, de înțelegere sau de cooperare, de aceea, cei maturi și cu experiență în domeniul exercitării funcției, vor avea tendința să devină categorici și imperativi.

TAUR: Între 5 și 7 ianuarie dimineața, se conturează destul de multe probleme de conștiință. După un respiro firesc de sărbători, Taurii se vor întoarce la aspectele importante din viața lor și vor medita asupra felului în care vor răspunde unor comandamente.

Vor analiza atașamentele lor de până acum față de ideile, convingerile, speranțele, oamenii și proiectele care i-au motivat dar care acum par să devină o povară sau un sacrificiu inutil.

În dorința lor de a-și clădi viața cât mai stabil și mai profitabil, acești nativi vor ajunge la concluzia că, la unele premise de viață, de meserie ori de implicare socială, vor trebui să renunțe doar că, pentru moment, ruptura definitivă încă nu este încă posibilă.

GEMENI: Între 5 și 7 ianuarie dimineața, se înmulțesc și se consolidează situațiile potrivnice interesului lor de a intra în posesia unei sume de bani, a unor bunuri sau avantaje materiale. Se conturează un cadru de acțiune ce nu poate fi controlat, persoane ostile nativilor intervenind în detrimentul lor.

Imposibilitatea de a se ajunge, în aceste zile, la o înțelegere cu părțile implicate într-un proces de moștenire, un partaj, o recuperare materială. Dar, odată identificate aceste piedici, nativii își vor putea construi o strategie în funcție de oamenii, situațiile și mecanismele instituționale care îi obstrucționează.

RAC: Între 5 și 7 ianuarie dimineața, toate tipurile de relații vor fi blocate sau întârziate de inițiativele partenerilor de dialog sau de conflict, prin mecanismele puse în mișcare de grupurile de interese cu care nativul se intersectează. Nu va fi posibilă nici o împăcare, niciun dialog constructiv și nici o modificare de atitudine, părțile menținându-se ferm pe poziția adoptată cu un timp în urmă.

Atenție la ceea ce se va întâmpla în preajma zilei de 6 ianuarie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Capricorn, însoțită de o eclipsă parțială de Soare: evenimentele, gesturile, cuvintele rostite vor avea valoare de simbol și vor conține o explicație necesară.

Între 7 ianuarie, după ora 08:46′, și 9 ianuarie seara, surprize neplăcute în legătură cu un beneficiu material scontat.

Nu luați inițiative insuficient cântărite: puteți complica sau, chiar, compromite proiectul care ar trebui să vă aducă un avantaj. Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 4 februarie 2019. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Urania

To Top