Connect with us

Revistateo.ro

Urania

Horoscop săptămânal Urania 15 – 21 decembrie 2018

Astrologul Urania a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 decembrie 2018.

Horoscop Berbec

Între 15 și 16 decembrie noaptea, perioadă de calm, de tihnă interioară sau de preocupări care le vor permite să evadeze într-un tărâm al visului, al proiecțiilor interioare, al unui univers paralel. Între 16 decembrie, după ora 02:44′, și dimineața zilei de 18 decembrie, moment al acțiunii, al revenirii „cu picioarele pe pământ”, al eficienței.

Activități legate de felul în care sunt percepuți de către colegi sau de către opinia publică, eforturi de consolidare a funcției prin asumarea unor sarcini de serviciu cu grad mare de dificultate.

Între 18 decembrie, după ora 11:38′, și 20 decembrie, la prânz, preocupări financiare născute mai ales din dorința de a-și stabiliza condiția bănească curentă. Atenție la ofertele unor câștiguri insuficient motivate care se pot dovedi, mai târziu, o înșelătorie.

Horoscop Taur

Între 15 și 16 decembrie noaptea, relații plăcute, armonice, între nativi și prietenii lor. Nevoia de căldură sufletească, de apropiere umană, de corespondență spirituală, de preocupări născute din gusturi și interese comune cu ale unor cunoscuți a căror prezență le „face bine” Taurilor.

Între 16 decembrie, după ora 02:44′, și dimineața zilei de 18 decembrie, răstimp mai agitat din punct de vedere interior. Motive de nemulțumire, stare de stres, îngrijorare față de soarta unor aspecte din viața și activitatea lor al căror viitor le apare complicat și nesigur.

Horoscop Gemeni

Între 15 și 16 decembrie noaptea, momente plăcute pentru cei care au activități publice (profesori, avocați, ziariști, artiști, oameni politici). Unii pot primi premii și distincții, laude, cronici favorabile, aplauze, prețuire. Oportunități pentru cei care doresc să progreseze, să se afirme sau să-și facă debutul în profesie.

Între 16 decembrie, după ora 02:44′, și dimineața zilei de 18 decembrie, confruntări de opinie cu un apropiat sau cu un grup de prieteni, controverse, radicalizarea atitudinilor unora sau altora, observații tăioase, replici dure.

Între 18 decembrie, după ora 11:38′, și 20 decembrie, la prânz, efort de calmare a spiritului, izolare de factorii de stres, recuperare a forțelor pierdute, detașare de ecoul neplăcut al evenimentelor care i-au vizat în ultimul timp.

Horoscop Rac

Între 15 și 16 decembrie noaptea, moment special, în care unii nativi prind aripi, speranțele lor de progres, de dezvoltare personală, de împlinire profesională deși mai puțin realiste, nu vor fi lipsite de justificare. E de reținut motivația, direcția spre care tind, mijloacele de a pune în practică un ideal.

Pentru alte persoane, se poate vorbi de împlinire a unui vis ori de efortul depășirii de sine prin „șlefuirea” mijloacelor de valorificare a unui talent sau a unei preocupări socio-profesionale de valoare.

Între 16 decembrie, după ora 02:44′, și dimineața zilei de 18 decembrie, efort de a face față provocărilor la locul de muncă care vor fi cu atât mai importante și mai dificile cu cât nativul are o răspundere sau o funcție mai mare.

Horoscop Leu

Între 15 și 16 decembrie noaptea, există șansa ca Leii să primească daruri (fără legătură cu contextul general al sărbătorilor de iarnă), gratificații, înlesniri, ajutoare. Uneori, ei înșiși pot face o figură frumoasă, de persoane generoase și mărinimoase. Între 16 decembrie, după ora 02:44′, și dimineața zilei de 18 decembrie, idei în dezbatere.

Una sau mai multe idei fundamentale, criterii de bază sau percepții majore despre lume și viață se vor modifica pe fondul evenimentelor de dată recentă, care au scos la iveală noi unghiuri de abordare și înțelegere a oamenilor și întâmplărilor.

Leii se vor recalibra în funcție de concluziile la care vor ajunge pentru a nu trăi în eroare chiar dacă, acest proces interior de conștientizare nu le va da la satisfacții, fericire sau vreo împăcare interioară. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Urania

To Top