Connect with us

Revistateo.ro

Urania

Horoscop săptămânal Urania 12 – 18 ianuarie 2019

Horoscop săptămânal Urania 12 – 18 ianuarie 2019. Iată previziunile astrologului Libertatea.ro:

BERBEC: În prima parte a zilei de 12 ianuarie, momente de calm și confort interior, fugă de stres, abandon al problemelor care le-ar solicita nativilor atenția și i-ar „încărca negativ’. Unii vor avea chef de meditație ca scop recreativ sau curativ.

Între 12 ianuarie, după ora 10:18‘, și seara zilei de 14 ianuarie, Berbecii vor fi în bună formă fizică și psihică, în stare să-și asume sarcini de serviciu sau activități personale care implică concentrare, consum de energie și combativitate.

TAUR: În prima parte a zilei de 12 ianuarie, întâlniri plăcute cu acele persoane din rândul apropiaților lângă care nativii se simt bine și cu care împărtășesc aceleași valori, preocupări și activități comune.

Între 12 ianuarie, după ora 10:18‘, și seara zilei de 14 ianuarie, răstimp marcat de posibile neliniști interioare, de stres, de nervozitate, insomnii, tulburări cerebrale, disfuncții ale fiziologiei organelor localizate în zona anatomică a capului. Insomnii provocate de agitația de peste zi sau de evoluția unor problemelor personale.

GEMENI: În prima parte a zilei de 12 ianuarie, momente plăcute, legate de activitatea profesională, de felul în care Gemenii își vor desfășura atribuțiile publice, mai ales dacă, la mijloc, va fi vorba și de exercitarea unei funcții: laude, simpatie, încredere. Cei tineri vor fi entuziaști și plini de speranță pe fondul unei evoluții valoroase.

Între 12 ianuarie, după ora 10:18‘, și seara zilei de 14 ianuarie, relațiile cu prietenii și cunoscuții ocazionali nu vor fi întotdeauna pe placul nativilor care vor fi contraziși și care vor fi obligați să le dea acelora o replică categorică ori o ripostă destul de brutală.

RAC: În prima parte a zilei de 12 ianuarie, Racii vor simți nevoia să zăbovească cu gândul la niște proiecte de viață; cele mai multe dintre ele în legătură cu locul de muncă, cu profesia, cu progresul personal ori cu satisfacția pe care ar trebui să le-o dea activitatea desfășurată. Se va pune însă și problema rostului în viață pe care ar trebui să le-o asigure meseria.

Între 12 ianuarie, după ora 10:18‘, și seara zilei de 14 ianuarie, nativii vor fi activi, energici, determinați ori chiar combativi. Perioadă în care unii vor da o mică bătălie personală a cărei dificultate va crește proporțional cu importanța funcției și a responsabilităților publice. Moment de afirmare sau de debut pentru cei tineri. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Urania

To Top