Connect with us

Revistateo.ro

Urania

Horoscop săptămânal Urania 29 decembrie 2018 – 4 ianuarie 2019. Marte va intra în zodia Berbecului

Horoscop săptămânal Urania 29 decembrie 2018 – 4 ianuarie 2019. Citește previziunile Uraniei pentru fiecare zodie în parte. Iată cine va avea un început de an reușit, dar și cine petrece noaptea dintre ani în lacrimi.

Horoscop Urania BERBEC

Între 29 și 31 decembrie, în zori, provocări parteneriale care îl vor obliga pe nativi să facă un efort de diplomație, de politețe și de abilitate. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața, preocupări legate de un potențial câștig material sau bănesc pe care Berbecii îl văd amenințat de manevrele incorecte ale unor persoane ce vânează, la rândul lor, același câștig.

Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului, respectiv în domiciliu, și le va da nativilor multă energie, determinare, ambiție, curaj și capacitate de a reacționa rapid, de a se mobiliza, de la o clipă la alta, în vederea rezolvării chestiunilor cu care se confruntă în viața de fiecare zi.

În paralel, îi poate face, până la jumătatea lunii februarie, mai imperativi dar și mai dificili în relațiile parteneriale din cauza unei accentuate tendințe de a-și manifesta personalitatea, dorințele, interesele sau viziunea lor despre căsătorie, relații conjugale, afaceri, dușmănie, etc.

Horoscop Urania TAUR

Între 29 și 31 decembrie, în zori, etapă confortabilă pentru sănătate prin capacitatea de a se echilibra destul de repede, mai ales dacă, în urma unor excese (activitate profesională, muncă în gospodărie), organismul lor se va simți obosit. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața,unele relații parteneriale vor evolua anevoios: în căsnicie va fi vorba de gelozie și individualism iar în relațiile de afaceri, de tendințele egoiste sau incorecte ale unor persoane care încearcă să profite de ei.

Horoscop Urania GEMENI

Între 29 și 31 decembrie, în zori, perioadă destinsă, plăcută, fără solicitări epuizante. Gemenii vor avea tendința să se tempereze, să nu exagereze cu implicarea în activități obositoare chiar dacă este vorba de petreceri, preferând odihna, agitației și zgomotului.

Unele persoane se vor îndrepta spre activități de culturale care să le aducă mulțumire sufletească și satisfacție intelectuală. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața, nemulțumiri de scurtă durată legate de locul de muncă. Posibile răceli (viroze) , sinuzite, infecții.

Horoscop Urania RAC

Între 29 și 31 decembrie, în zori, nevoie de echilibru în spațiul domestic, nevoia de singurătate dindorința de a se calma și de refacere interioară. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața, viață afectivă trăită intens dar și riscul de a exagera pe fondul amintirilor răscolite, al nemulțumirilor și al neîmplinirilor.

Horoscop Urania LEU

Între 29 și 31 decembrie, în zori, prilej pentru nativi să fie diplomați, abili, subtili în împrejurări unde este nevoie să-și apere ori să-și construiască o imagine.

Posibile deplasări de scurtă durată (plimbări, excursii) care să-i destindă. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața,solicitări domestice, activități casnice care nu le fac plăcere, mai ales dacă ceva din dotarea gospodăriei (aparat, utilaj, instalație) se strică. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Urania

To Top