Connect with us

Revistateo.ro

Urania

Horoscop săptămânal Urania 22 – 28 decembrie 2018

Horoscop săptămânal Urania 22 – 28 decembrie 2018. Iată previziunile complete!

BERBEC: În prima parte a zilei de 22 decembrie, bună capacitate de a comunica, de a se exprima, în situații oficiale; drumuri de scurtă durată, deplasări repetate. Comunicare mulțumitoare și utilă cu persoane particulare sau cu reprezentanții unor instituții din străinătate.

Soarele va intra în zodia Capricornului și va marca, pentru treizeci de zile, sectorul carierei. Indicații astrale privitoare la nevoia de a consolida locul de muncă, de a-și securiza funcția și imaginea publică și de a rezista presiunilor care s-ar putea exercita asupra lor.

TAUR: În prima parte a zilei de 22 decembrie, discuții pe teme bănești, întâlniri cu scopul de a pune la punct o chestiune financiară cu implicații juridice (notariale, procesuale, legale). Soarele va intra în zodia Capricornului și va începe să-și exercite influența asupra conștiinței și preocupărilor înalte.

Unele persoane se pot „înhăma la greu’ (continuarea studiilor, a specializărilor) în vederea obținerii unor documente (certificate, diplome) care să ateste nivelul lor profesional.

GEMENI: În prima parte a zilei de 22 decembrie, perioadă destinsă, în care Gemenii vor simți nevoia „să zburde’, să fie liberi de constrângeri, detașați de obligații și dedicați preocupărilor personale menite să-i relaxeze și să-i înveselească.

Soarele va intra în zodia Capricornului și va introduce o nuanță specială, de cramponare de bunurile și veniturile sau avantajele care ar trebui să le fie acordate ori pe care ar trebui să le primească în urma unui partaj ori a punerii în aplicare a unei dispoziții testamentare sau hotărâri judecătorești.

Totuși, în următoarele treizeci de zile, se întrevăd mai degrabă amânări, așteptări, blocaje decât rezolvare și finalizare a acestor interese litigioase.

RAC: În prima parte a zilei de 22 decembrie, tendința de a elimina constrângerile care exercită o presiune psihică asupra lor. Dorință de a se izola de oamenii enervanți și de evenimente solicitante.

Axa celor două case ale sănătății privesc aparatul loco-motor, circulația arterială, musculatura membrelor interioare, fiziologia sistemului pulmonar și hepatic. Nota generală este de vigoare și rezistență fizică ori de bună recuperare.

Soarele va intra în zodia Capricornului și își va pune amprenta pentru următoarele treizeci de zile asupra relațiilor parteneriale care vor deveni mai greoaie: discuțiile vor decurge anevoios, se va ajunge la blocaje și la ostilitate.

Evoluție nefericită pentru litigii și procese. Nu va fi un moment al împăcărilor; de aceea, inițiativele de acest gen trebuie amânate pentru o perioadă mai calmă. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Urania

To Top