Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 7 – 13 ianuarie 2019

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 7 – 13 ianuarie 2019. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru săptămâna 7-13 ianuarie.

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 7 – 13 ianuarie 2019

HOROSCOP Berbec. Au zile minunate pentru a se inspira pentru planurile lor. Sunt foarte ambițioși, e bine să evite contactul cu persoane negative.

HOROSCOP Taur. Au și ei planuri mari pe care le pun pe hârtie. Se propune o colaborare cu străinătatea pe care o iau în considerare. Ar fi bine să nu se lase intimidați de persoane care-i pot face să se răzgândească.

HOROSCOP Gemeni. Au ocazia să verifice care sunt persoanele pe care pot conta. Vor vedea, astfel, care e impactul lor asupra celorlalți.

HOROSCOP Rac. O săptămână care pune accent pe relația de cuplu, iar cei care sunt singuri sunt mai pregătiți să-și găsească un partener.

HOROSCOP Leu. Au și ei un început de an în care multe planuri, mai ales profesionale, vin în prim-plan. Încearcă să-și facă viața mai organizată.

HOROSCOP Fecioară. Au un început foarte bun. Au multe lucruri de făcut și trebuie să fie creative.

HOROSCOP Balanță. O săptămână începută foarte bine. Au chef de joacă și multe de povestit, vor să prelungească vacanța. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top