Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Cum poți trata insomnia cu sare și zahăr

Foarte multe persoane se confruntă cu probleme ale somnului. Unii reușesc să doarmă doar câteva ore pe noapte, în timp ce alții se chinuie să adoarmă.

Această problemă afectează din ce în ce mai multe persoane, iar a doua zi, acestea sunt mult prea obosite pentru a se putea concentra la activitățile zilnice.

Există o mulțime de cauze ale insomniei. Stresul, depresia, anxietatea, problemele la muncă, precum și unele medicamente pot duce la insomnie. Dacă nu este tratată cât mai repede, insomnia poate cauza și alte probleme extrem de grave. Din cauza oboselii excesive, pot interveni accidente vasculare, probleme ale inimii și alte probleme de sănătate.

Potrivit experților medicali, unele medicamente pot provoca, de asemenea, insomnie. De obicei, acestea sunt medicamente pentru inimă, analgezice, medicamente pentru tensiunea arterială și așa mai departe. Unele dintre ele vă vor face să dormiți la început, dar pot începe să provoace probleme stomacale și pot întrerupe somnul.

Organismul nostru are nevoie de cel puțin 8 ore de somn, pentru că aceste ore sunt destinate relaxării și energizîrii întregului corp. Mulți oameni ajung să bea cafea pentru a putea rezista toată ziua, dar pot oferi doar rezultate scurte și temporare.

Pentru a îmbunătăți calitatea somnului, specialiștii recomandă evitarea folosirii calculatorului și a televizorului, cu cel puțin o oră înainte de a merge la culcare. De asemenea, ar trebui să evitați și folosirea telefonului înainte de somn.

Există, de asemenea, un remediu natural simplu care vă poate ajuta să remediați această problemă. Acesta vă va ajuta să vă treziți, revigorați și plini de energie, este extrem de eficient.

Ingredientele le aveți deja în bucătărie, așa că nu va fi nevoie să dați bani pe ele. Aveți nevoie de sare de mare și de zahăr brun. Cele două ingrediente se pun în cantități mici sub limbă chiar înainte de somn și se lasă să se dizolve.

Citește și: Cel mai bun somnifer natural care te ajută să dormi buștean, toată noaptea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top