Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Remediu pentru somn profund. E nevoie doar de o linguriță, în fiecare seară

Aproape fiecare persoană se confruntă măcar o dată în viață cu dificultăți în a adormi sau cu insomnie. Nu este deloc plăcut să te trezești dimineața fiind obosit, așa că trebuie să iei imediat măsuri.

Există numeroase tratamente pentru a adormi, însă medicamentele ajung în timp să creeze dependență. În plus, pot avea efecte secundare, așa că remediile naturiste sunt mereu la îndemână pentru a scăpa imediat de această problemă.

Aceasta este o rețetă uimitoare care este preparată numai din trei ingrediente. Este simplu și ușor. Vei adormi într-un minut.

Vei avea nevoie:

• Un praf de sare de mare
• o linguriță de miere
• 1 lingură de ulei de nucă de cocos.

Aceste ingrediente au multe beneficii și pot să vă relaxeze corpul și mintea. Acesta va reduce nivelul de cortizol din sânge. Despre acest cortizol se spune că ne împiedică să adormim.

Pentru cele mai bune rezultate, trebuie să consumi acest remediu chiar înainte de a merge la somn.

Amestecă mierea cu uleiul de cocos. Adaugă și sarea de mare și amestecă bine. Consumă acest amestec și apoi bea un pahar cu apă.

De asemenea, poți mânca prima dată mierea, apoi uleiul de cocos. Într-un pahar cu apă, adaugă sarea și bea apoi amestecul. În cazul în care nu își face efectul acest remediu până la miezul nopții, pregătește-ți un nou pahar și consumă-l imediat.

Deși este un amestec dulce, nu va crește nivelul de zahăr din sânge și te va ajuta să adormi în numai câteva minute. Îți va asigura nivelul optim de glicogen, suficient pentru creier. Atunci când ai un deficit de glicogen, corpul ajunge să producă hormoni care cauzează probleme ale somnului.

În plus, uleiul de cocos asigură o stare de sațietate, așa că dimineața nu vei simți că îți este foarte foame și nivelul zahărului din sânge nu va crește în timpul nopții. Aceasta este principala problemă din cauza căreia ne trezim în mijlocul nopții.

Sarea vă va oferi energie și vei reduce hormonul stresului.

Citește și: Cum poți trata insomnia cu sare și zahăr

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top