Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de transpirație cu pastă de dovleac

Naturiste

Cum scapi de transpirație cu pastă de dovleac

Vrei să știi cum scapi de transpirație? Ei bine, există unele remedii pe care le poți încerca și tu pentru a scăpa de această problemă supărătoare, mai ales pe timpul verii. Știai că pasta de dovleac te poate ajuta? De asemenea, și berea este de un real ajutor în astfel de situații. Din rândurile de mai jos vei afla despre ce este vorba.

Cum scapi de transpirație? Pasta de dovleac și berea te pot ajuta

În timpul verii, transpirația este o problemă pentru oricine. Și uneori poate fi dificil să găsești deodorantul care ți se potrivește și care te ajută să scapi de problemele supărătoare. Din fericire, există și unele remedii folosite de bătrâni, care dau rezultate.

Pasta de dovleac a fost folosită de bătrâni încă dn cele mai vechi timpuri pentru a căpa de trasnpirație. Preparatul acesta va fi folosit pentru a masa ușor zonele în care transpirația este abundentă. Se lasă timp de 30 de minute pentru a acționa, după care se spală locul cu apă rece.

Și tinctura din muguri de mesteacăn este utilă în astfel de cazuri. Zonele cu probleme vor fi tamponate cu această tinctură. Acest remediu va acționa și te va ajuta să scapi repede și ușor de transpirația în exces.

CITEȘTE ȘI: Cum scapi de transpiratie cu aceste 4 remedii naturiste

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă dacă pui două linguri de semințe de muștar în cadă? Vei face mereu asta

Știai că și berea te poate ajuta să scapi de transpirație? Băile locale sau generale sunt utile în aceste cazuri. Poți face baie cu bere și astfel vei scăpa de problema supărătoare. Umple jumătate de cadă cu apă. Apoi toarnă un litru de bere.

Poți face baie la picioare cu bere. Va avea un efect benefic asupra tălpilor tale. Se toarnă două pahare de bere în apă. Pentru ca acest remediu să aibă efectul dorit asupra tălpilor, este recomandat să fie urmată această cură tip de două săptămâni.

Așadar, există unele remedii împotriva transpirației. Le poți încerca și tu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top