Connect with us

Revistateo.ro

Aceasta femeie nu a mai folosit deodorant timp de o saptamana. Uite ce s-a intamplat

Frumusete

Aceasta femeie nu a mai folosit deodorant timp de o saptamana. Uite ce s-a intamplat

Te-ai gandit vreodata ce s-ar intampla daca nu ai mai folosi deodorant timp de o saptamana? O femeie pe nume Meg Zulch s-a hotarat sa fac un astfel de experiment. Ea nu a mai utilizat nici deodorant, nici alt produs asemanator timp de 7 zile, pentru a testa ce se intampla in corpul ei in toata aceasta perioada. Iata cum a descurs aceasta perioada!

Ziua 1

Prima zi a descurs destul de bine pentru Meg. Nu simtea neaparat un miros pregnant, insa isi cerea scuze celor din jur pentru eventualele neplaceri cauzate. Cu toate acestea majoritatea oamenilor de langa ea nu au observat nimic in neregula.

Ziua 2

In a doua zi mirosul de la subrat a devenit mult mai patrunzator si a inceput sa o deranjeze. Meg se simtea stanjenita si avea obiceiul de a-si ridica mainile pentru a se aerisi, insa acest lucru nu a ajutat-o foarte mult.

Ziua 3

A treia zi a venit cu un miros mai bland, nu atat de intepator. Meg a inceput sa se intrebe daca nu cumva este ceva in neregula cu corpul ei.

Ziua 4

Nici in a patra zi femeia nu s-a simtit inconfortabil. Mirosul devenise mai subtil, sau ea deja se obisnuise cu el si nu il mai simtea atat de profund. Transpiratia nu mai era atat de abundenta ca in zilele in care folosea deodorant.

Ziua 5

Imediat ce a iesit in soare si caldura Meg a inceput sa transpire din abundenta. Mirosul transpiratiei era mai pronuntat acum si cei apropiati au inceput sa il sesizeze.

Ziua 6

Femeia a decis sa foloseasca un ulei esential pentru a ameliora usor mirosul neplacut. Ea a amestecat o lingurita de ulei de cocos cu cateva picaturi de ulei esential de levantica si s-a masat in zona axilelor. Mirosul transpiratiei nu s-a simtit aproape deloc.

Ziua 7

Desi nu a mai apelat in aceasta ultima zi la uleiurile esentiale, Meg a sesizat ca parfumul acestora inca persista si anihileaza transpiratia urat mirositoare. Asadar ea s-a decis sa foloseasca acest remediu naturist odata la 2-3 zile.

Uleiurile esentiale sunt varianta ideala pentru persoanele care vor sa se fereasca de efectele nocive ale deodorantului. Amesteca orice tip de ulei esential cu ulei de cocos sau de masline si maseaza-te usor in zona axilelor. Mirosurile neplacute vor disparea ca prin minune.

Greșeli pe care le faci când aplici deodorantul

Află care sunt acele greșeli pe care le faci când aplici deodorantul. Toate femeile trebuie să le cunoască și să încerce să le evite, astfel încât deodorantul să dea rezultate. Este vorba despre greșeli comune pe care multe persoane le fac atunnci când folosesc astfel de produse.

Greșeli pe care le faci când aplici deodorantul

1. Aplici deodorantul când pielea ta este udă. Multe persoane aplică deodorantul pe pielea udă. Însă nu este recomandat să faci asta. Este bine ca acesta să fie aplicat pe pielea uscată, astfel încât să fie eficient întreaga zi.

2. Aplici deodorantul imediat ce te-ai epilat. Nu este indicat să faci lucrul acesta. Asta pentru că deodorantul conține anumite substanțe care irită pielea. Mai ales că acesta este sensibilă după ce te epilezi. Este recomandat să aștepți puțin după ce te-ai epilat, astfel încât pielea să se calmeze.

3. Deodorantul este folosit doar dimineața. Multe persoane aplică deodorantul doar dimineața. Dar, potrivit specialiștilor, este bine ca acesta să fie aplicat și seara, înainte de cucare. Asta pentru că în timpul nopții va acționa și va împiedica apariția transpirației.

4. Deodorantul nu este aplicat în fiecare zi. Este adevărat că se spune că multe deodorante te protejează împotriva transpirației pentru o lungă perioadă de timp. Se spune că unele dintre ele sunt eficiente chiar și timp de 48 de ore. Însă speciliștii ne recomandă să testăm produsul înainte și astfel să vedem dacă într-adevăr este eficient pentru o perioadă mai mare de timp.

Acestea sunt unele dintre cele mai comune greșeli care se fac atunci când se aplică deodorantul. Este bine ca ele să fie cunoscute și să fie evitate astfel încât deodorantul să fie eficient. Multe persoane fac greșelile enumerate mai sus. Din acest motiv, deodorantul nu dă rezultatele pe care toată lumea le așteaptă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top