Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Ce modele de sandale de damă se poartă în acest an? Tendințe la sandale 2019

Tendințele la sandale în anul 2019 sunt extraordinar de frumoase, sunt mai sofisticate, predomină sandalele elegante, cu toc înalt, dar și cele mai deosebite, care au diferite ornamente interesante: pene, cristale, materiale strălucitoare, tocuri transparente, tocuri cu forme ciudate și altele. Află care sunt cele mai noi modele de sandale din colecțiile designerilor ce au fost expuse în prezentările de modă de la Paris, Milano, Londra și New York în acest an.

Ce modele de sandale de damă se poartă în acest an? Tendințe la sandale 2019

Începând cu primăvara acestui an sunt în tendințele modei sandalele din satin accesorizate cu pene, care sunt potrivite și pentru ocazii speciale, pentru diferite petreceri. Acestea sunt foarte elegante pentru că au tocul înalt, iar penele care au revenit în tendințele modei și în acest an au un efect extraordinar asupra ținutei, o fac să pară mai îndrăzneață și mai sofisticată. În colecțiile Valentino apar și sandalele din piele cu catarame și pene aplicate în zona din spate a acestui articol de încălțăminte.

sandale dama

O altă tendință în modă este clar prezentată de brandul Chanel, prin colecția de sandale de plajă într-o gamă variată de culori pastelate, din material PVC sau chiar din material denim. Acestea sunt realizate în special din PVC, au tocul transparent, destul de mic, în ansamblu au un design interesant și sunt apreciate în modă. În prezentarea de modă realizată de acest brand, modelele au defilat în picioarele goale pe pasarele din lemn, sub cerul albastru și pe plaja de nisip, având aceste sandale în mâini. În acest an, aceste sandale care au acel detaliu caracteristic brandului, logo-ul Chanel, sunt adorabile, au fost apreciate de designeri și sunt recomandate pentru vacanțele la mare.

De asemenea, Chanel a prezentat în colecția sa și pantofi de vară cu barete, decupați la spate, modele sexy, foarte elegante, care pot fi purtate între sezoane, primăvară-vară sau vară-toamnă. Nu lipsesc nici espadrilele comode de vară, din materiale ușoare, din PVC, țesătură tweed, în nuanțe pastelate de roz, alb, corai și alte tonuri asortate.

În această vară sunt în trend și sandalele cu toc plat și cu un design elegant, în stilul sandalelor gladiator. Acestea au ornamente aurii și sunt foarte confortabile și elegante. Acest stil apare și în colecția de primăvară Altuzarra pentru primăvara anului 2019. Marca de încălțăminte de lux Altuzarra are diferite modele de sandale pentru sezonul cald, în culori pastelate și cu imprimeuri deosebite, puțin extravagante. Alte modele unice și interesante apar în colecțiile Versace, Balmain, Rochas, Alexander McQueen.

Un alt stil apreciat în acest an este cel al sandalelor cu toc de epocă, încălțămintea are tocul înclinat. Acesta a impresionat în prezentările de modă, apare în colecția designerilor Marc Jacobs, Calvin Klein, sau Christopher Kane. Sandalele pot fi negre cu toc transparent sau în alte culori în trend, mai ales în tonuri pastelate. Astfel de sandale apar și în colecțiile Christian Dior, aici sunt și modele de sandale deosebit de fine, care amintesc de încălțămintea pentru balerine.

În prezentările Prada se remarcă sandalele sport cu aspect trendy, cool, care includ elemente clasice dar și moderne, sunt în culori pastelate, cu tocuri ciudate și un design ce are ceva aparte. Colecția de primăvară pentru anul 2019 a acestui brand a prezentat modele de sandale foarte interesante care au un toc deosebit, curbat, dar și modele cu toc plat, care te duc cu gândul la atletism.

În acest an se poartă:

  • Sandale stiletto realizate din piele cu aplicații din strasuri, cu șnururi înfășurabile în jurul gleznei
  • Sandale din satin cu toc ascuțit, cu toc mediu sau înalt
  • Sandale cu un calapod înalt, realizate din piele sau dintr-un material strălucitor
  • Sandale tip espadrile, sandale cu platformă, sandale din piele naturală
  • Sabdale cu toc plat, din materile strălucitoare, cu aplicații florale, cu strasuri și alte ornamente
  • Sandale cu talpă joasă în stil casual, sport, fabricate din piele, practice și confortabile.

Aici poți găsi cele mai noi modele de sandale damă dar și alte articole de încălțăminte pentru femei: pantofi cu toc, mocasini, balerini, ghete, cizme, espadrile, patforme, tenisi, adidași, produse de brand de foarte bună calitate. Acestea sunt produse cu un design unic, aparte, realizate în tendințele modei din acest an, de Lacoste, Toms, Ecco, Nine West, Steve Madden, Fitflop, Volcom, Cole Haan, etc. Sunt produse de ocazie, tip sport, sau în stil casual, cu toc înalt, ascuțit, cu platformă sau cu toc plat, diverse modele care variază de la pantofii eleganți la mocasini.

Pe acest site sunt și alte produse de brand pentru femei și bărbați, ca de exemplu cele mai populare mărci de ceasuri de renume mondial – Calvin Clain, No Limits, Timberland, Komono, Seiko, Gant, Guess, Nautica, Michael Kors, Boss Higo Boss, Emporio Armani, Anne Klein – numai la prețuri speciale. Sunt ceasuri sport dar și ceasuri fashions, care se pot asorta la diferite ținute vestimentare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top