Connect with us

Revistateo.ro

Tendinta care a schimbat lumea modei - Sandale cu sosete

Stil de viata

Tendinta care a schimbat lumea modei – Sandale cu sosete

A purta sandale cu sosete nu mai e o ciudatenie! Aceasta tendinta care, desi nu e una noua, a marcat anul 2016 si va continua sa faca furori si in 2017, noteaza revista Vogue Spania.

Tot mai multe celebritati au inceput sa poarte pantofii cu sosete pana la glezna. Sandalele cu jambiere ori platformele decupate in partea frontala alaturi de o pereche de ciorapi grosi sunt noul hit in moda. Accesoriul care face diferenta intr-o tinuta chic anul acesta este banala soseta!

Efectul sandalelor cu sosete

Daca sunt plusate si colorate, sosetele te scot din anonimat in orice moment. Sandalele cu sosete pot fi purtate pentru orice ocazie a zilei. Aceasta combinatie imposibila pana mai ieri a fost ratificata de Alessandro Dell’Acqua. Acesta a realizat o serie de tinute pentru colectii renumite precum Vetements si Miuccia Prada sau Consuelo Castiglioni. Prada si Marni s-au bucurat si ele de inovatiile lui Dell’Acqua.

In imaginile de mai jos vei observa cum se poarta corect sosetele cu pantofii pentru a fi o adevarata diva pe catwalk!

Stilul sandale cu sosete a contrariat pe toata lumea cand in cele mai prestigioase reviste de moda au aparut pictoriale cu acest look modern. Criticii care au apreciat ideea precum si designerii care au incurajat aceasta tendinta au o explicatie pentru purtatea pantofilor cu sosete.

Efectul sosetelor, in opinia fashionistilor, este de a atrage atentia asupra sandalelor. In aceasta combinatie, femeile pot purta sandalele sau pantofii lor preferati si pe timp de iarna.

CITESTE SI: Trucul care te ajuta sa cumperi mereu pantofi comozi

Trebuie precizat ca aceasta combinatie nu este pentru oricine. Femeile care aleg sa poarte pantofii in acest fel sunt curajoase si stiu foarte bine cum sa isi slefuiasca stilul astfel incat combinatia sa nu fie una nereusita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top