Connect with us

Revistateo.ro

Îmbrăcăminte de nuntă pentru bărbați care poate impresiona mireasa și pe invitați – Cele mai frumoase costume de mire!

Frumusete

Îmbrăcăminte de nuntă pentru bărbați care poate impresiona mireasa și pe invitați – Cele mai frumoase costume de mire!

Deja se știe faptul că bărbații vor să fie la fel de eleganți ca mireasa în ziua nunții lor. Acest lucru este clar, de aceea ei aleg să facă un costum la comandă sau să cumpere un costum de ceremonie de la un brand cunoscut și apreciat pentru produse de lux, de calitate, cu stil și rafinament.

Mulți bărbați care se căsătoresc aleg un cod de îmbrăcăminte pentru invitații de la nunta lor, de care țin cont și ei în alegerea costumului de ceremonie. Acest lucru este destul de frecvent în ziua de azi, de a opta pentru o nuntă de acest fel, la care codul de îmbrăcăminte contează.  De exemplu, poate fi un cod de îmbrăcăminte formal ce implică să ai costum Tuxedo negru, cravată neagră și cămașă albă. În acest caz și mirele ar trebui să aibă un costum în stilul formal, care să fie puțin diferit, realizat la comandă, din materiale de lux, de cea mai bună calitate.

Un stil modern de îmbrăcăminte pentru mire este costumul de tip cocktail care este elegant și în trend. Acest costum este și de ocazie și în stil casual, este în vogă în acest an. Și totuși sunt bărbați care ar spune că este prea riscant să ai o îmbrăcăminte de tip casual la nuntă, pentru că aceasta ar putea fi prea puțin formală. Dacă costumul este din materiale scumpe, sofisticate, iar designul este unic, foarte elegant, putem garanta că o astfel de ținută va fi de senzație la nuntă.

Pentru acest an, specialiștii de la Pantone au ales deja culorile anului 2019 și  dacă se ține cont de recomandările lor, putem spune că cele mai în trend costume de mire sunt cele din materiale în nuanțe pastelate de roz-coral, de albastru deschis, violet, gri-cenușiu, bej ca nisipul și altele. Bărbații care țin cont de modă pot alege costume de ceremonie clasice, pentru că aceste modele au revenit în moda anului 2019. De asemenea, sunt în tendințe costumele de nuntă din trei piese: sacou, vestă, pantaloni. Designerii spun că stilurile la costume de nuntă sunt mai clare ca oricând în acest an, ei recomandă totuși mirilor să opteze pentru ținute moderne, să nu aleagă neapărat un costum în stil clasic.

Imaginea elegantă a mirelui depinde de costumul de ceremonie – acest lucru este clar! Pentru asta se ține cont de model, de stil, de detalii tehnice, de elemente de croială, de accesorii atunci când se alege un costum pentru nuntă.

Unul dintre cele mai apreciate în acest an este costumul albastru în stil clasic. În 2019 sunt în trend mai multe nuanțe de albastru și anume: albastru deschis, albastru indigo, albastru întunecat, albastru ca cerneala, albastru ca cerul senin, albastru spre negru. Un costum albastru închis și o cămașă albă sau într-o nuanță de albastru mai deschis arată extraordinar. O astfel de ținută este specifică pentru o nuntă clasică.

Accesoriile contează foarte mult la costumul de mire: cravata sau papionul, cureaua din piele, pantofii, butonii, acul de cravată, batista, eșarfa, ceasul. În acest an se poartă ceas la mână, mirele care se respectă ar trebui să aibă un astfel de accesoriu mai ales dacă este unul de lux și de calitate. Alegerea ceasului nu se face oricum, la întâmplare.

Specialiștii spun că ceasul trebuie ales în funcție de mână, de încheietura acesteia, astfel încât să nu arate prea mare sau prea mic în ceea ce privește dimensiunea. Un ceas prea mare la o mână mai delicată va arăta și mai mare și nu va fi deloc elegant. La fel putem spune și despre un ceas mic la o mână robustă, va arăta mai mic decât este în realitate.

Prin urmare trebuie ales un ceas care are un diametru cât mai adecvat în funcție de mâna celui care îl poartă. Diametrul carcasei ceasului este un factor mult mai important decât ar crede unii. Pentru o mână care are încheietura subțire este recomandat un ceas cu diametrul de cca. 40 mm. Grosimea ceasului este și ea importantă, mai ales că pe piață sunt ceasuri care sunt foarte înguste sau foarte groase. Brățara sau cureaua ceasului ar trebui să fie din piele, pentru că este deosebit de elegantă și să aibă o dimensiune corectă pentru modelul de ceas ales. Un astfel de accesoriu la modă va completa într-un mod elegant ținuta mirelui.

Bărbații care doresc costume de nuntă super-elegante, pot opta pentru costume de ceremonie pe comandă de la Filip Cezar care sunt realizate perfect de croitori profesioniști, cu experiență în domeniu. Ei împreună cu designerul fac cele mai frumoase costume de ceremonie din București, acest lucru se poate observa în colecția de costume pentru anul 2019 prezentată în magazinele acestui brand. Toate costumele sunt din materiale de calitate premium, au stil, rafinament, sunt perfecte pentru nuntă, botez, dar și alte ocazii deosebit de importante.

La brandul Filip Cezar găsești o colecție deosebită de costume de ocazie, din categoria Ready To Wear, care se caracterizează prin materiale super-elegante, prin croială impecabilă, prin design specific unor ținute elegante, de ceremonie. Acest brand este cel mai mare producător de costume de ceremonie din țară, de costume ce includ toate piesele vestimentare specifice unei ținute WOW: sacou de ceremonie, vestă de ceremonie, pantaloni de ceremonie, cămașă de ceremonie și accesorii de lux, toate realizate din materiale de cea mai înaltă calitate.  

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top