Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

Amestecă aceste patru ingrediente și scapă pentru totdeauna de acnee și de cicatrici

Pielea este lucrul care ne protejează organele de exterior, așa că întotdeauna trebuie să avem grijă de ea și să o protejăm. Este foarte important ca să i se acorde în fiecare zi o atenție deosebită, pentru a nu avea de suferit.

Problemele hormonale, ciclul menstrual, frigul, precum și soarele puternic ori anumite medicamente sau produse cosmetice pot duce la probleme ale pielii. Descuamarea, acneea, arsurile solare și alte situații asemănătoare sunt extrem de neplăcute.

În anumite cazuri, adolescența poate lăsa urme vizibile pe corp din cauza acneei. Pielea poate rămâne pătată sau cu alte semne, iar dacă nu se iau măsuri, acestea pot rămâne vizibile pentru toată viața.

Pe piață există numeroase tratamente care promit o piele catifelată și fără riduri. Din păcate, aceste tratamente nu sunt potrivite pentru toată lumea.

Mai există și tratamente pe care le poți face acasă, din ingredinte pe care le ții în bucătărie sau în baie și despre care nu aveai habar că funcționează atât de bine împreună.

Așadar, iată o mască extrem de eficientă. Ai nevoie de:

– nucșoară

– miere

– zeamă de lămâie

– scorțișoară.

Amestecă o jumătate de linguriță de nucșoară cu o jumătate de linguriță de scorțișoară și o linguriță de miere, peste care pui o lingură de zeamă de lămâie. Amestecă bine ingredientele și aplică masca pe față, evitând zona ochilor și a gurii.

Lasă să acționeze timp de o jumătate de oră. În cazul în care simți că îți arde fața, lasă masca să acționeze timp de 10 minute sau mai puțin. Clătește-ți apoi fața și aplică o cremă hidratantă, specială pentru tipul tău de piele.

Folosește această mască o dată pe săptămână, iar pielea ta va deveni mai curată încă de la prima utilizare. Scorțișoara are proprietăți antibacteriene excelente, iar nucșoara are proprietăți antiinflamatorii. Combinate, aceste ingrediente te ajută să scapi de acnee și de pete. Mierea accelerează procesul vindecării cicatricilor, iar lămâia este perfectă pentru a albi pielea.

Citește și: Masca de păr care îl regenerează în timp record

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top