Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

Remediu împotriva acneei și al cicatricilor. Te scapă și de semnele vechi de zeci de ani

Foarte multe persoane se confruntă cu cicatrici în urma unor intervenții chirurgicale sau din cauza acneei. Semnele rămase pe corp pot fi extrem de neplăcute pentru multe persoane, nmai ales că rămân permanent pe piele.

De asemenea, unele persoane pot rămâne cu cicatrici și în urma unor răni sau a unor arsuri, iar îndepărtarea acestora se poate dovedi extrem de scumpă.

În cazul în care ai  și tu astfel de semne permanente pe corp și nu vrei să apelezi la tratamentele cu laser pentru îndepărtarea cicatricilor, poți apela la tratamente naturiste. Nu toată lumea își poate permite să facă asemenea tratamente, iar dacă sunt niște cicatrici de dimensiuni mai mari, atunci și prețul este unul pe măsură.

Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente, iar în numai 25 de zile, chiar și cicatricile vechi pot dispărea ca prin farmec de pe piele. Iată de ce ai nevoie, dar și cum se prepară și cum trebuie aplicat remediul pe piele:

  • 1/4 ceașcă de ulei de măsline
  • 1/4 ceașcă de unt ce cacao
  • 1 lingură de miere
  • 4 picături de ulei esențial de lavandă.

Cum se aplică remediul împotriva cicatricilor

Se pune uleiul de cocos într-o cratiță și se încălzește până când cocosul se topește complet. Se adaugă celelalte ingrediente și se amestecă ușor, cu o lingură de lemn. Atunci când amestecul devine omogen, de îndepărtează de pe foc și se lasă la răcit.

Se pune într-un borcan și se lasă la frigider timp de 20 de minute. În primul rând, trebuie să cureți bine zona pe care ai cicatricea. După aceea poți aplica într-un strat subțire crema. Se aplică de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru cele mai multe rezultate.

Se recomandă, de asemenea, o hidratare eficientă a corpului. Nu uita să bei minimum 2 litri de apă pe zi, chiar și în sezonul rece. Când corpul este hidratat corect, atunci și pielea devine mult mai flexibilă și acest lucru ajută la tratarea împreună cu crema a fiecărei cicatrici, oricât de veche ar fi.

Citește și: Remediul secret al Lidiei Fecioru pentru a scăpa de pistrui:„Se ia o lingură de…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top