Connect with us

Revistateo.ro

Masca de față care îndepărtează punctele negre într-un singur minut

Cosmetica

Masca de față care îndepărtează punctele negre într-un singur minut

Foarte multe persoane se confruntă cu probleme ale tenului, fie că sunt la vârsta adolescenței sau deja sunt persoane adulte. Punctele negre, coșurile și tenul uleios pot afecta persoane de toate vârstele.

Lipsa unei rutine zilnice a curățării tenului, problemele hormonale, stresul și faptul că nu se demachiază corect tenul în fiecare zi pot conduce la probleme ale tenului.

Pe piață există o mulțime de tratamente pentru curățarea tenului și pentru îndepărtarea acneei. Din păcate, acestea nu se adresează tuturor persoanelor, iar unele dintre ele se pot confrunta cu diferite alergii. Așa că, dacă ai tenul sensibil, ar fi bine să încerci înainte orice tratament pe o suprafață mică de piele pentru a vedea cum reacționează.

Citește și: Masca de față care îți face tenul să arate cu 10 ani mai tânăr

Hidratarea este extrem de importantă pentru a avea tenul mereu sănătos. Deshidratarea duce la probleme ale tenului. De asemenea, și o alimentație echilibrată ajută la menținerea unui ten curat și fără acnee și puncte negre.

Iată cum poți încerca acasă un tratament eficient, care să te scape de punctele negre încă de la prima utilizare. Ai nevoie doar de două ingrediente și de o periuță de dinți.

Alexandra, o tânără care a devenit cunoscută pe YouTube datorită remediilor ieftine pe care le oferă celor care o urmăresc, a dezvăluit ce face ea pentru a scăpa de punctele negre.

Ai nevoie de o periuță de dinți nouă, o lingură de pastă de dinți, o lingură de bicarbonat de sodiu și de puțină apă călduță.

În primul rând, trebuie să îți speli fața așa cum o faci de obicei și să aplici un prosop curat pe zonele unde sunt puncte negre. În acest mod, porii se vor deschide.

Repetă tratamentul o dată pe săptămână

Într-un bol, amestecă apă, bicarbonatul de sodiu și pasta de dinți, până când se obține o pastă. Se aplică apoi amestecul pe zonele cu puncte negre. Folosește periuța pentru a masa porii. Nu uita, că trebuie să folosești o periuță nouă și curată, deoarece va intra în contact cu porii.

Imediat ce termini de masat, șterge amestecul rămas pe față cu un prosop cu delicatețe, dar fă acest lucru cu blândețe, deoarece pilea este delicată. Clătește la final fața cu apă călduță. Repetă tratamentul cel puțin o dată pe săptămână, evitând însă zona ochilor. Tenul tău va deveni mult mai curat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top