Connect with us

Revistateo.ro

Scapă peste noapte de punctele negre și de coșuri cu remedii naturiste

Cosmetica

Scapă peste noapte de punctele negre și de coșuri cu remedii naturiste

Punctele negre și coșurile sunt o mare problemă pentru adolescenți și nu numai. Problemele hormonale, praful și stresul își pun accentul pe tenul nostru și coșurile pot deveni o mare problemă, mai ales la nivel estetic.

Există numeroase tratamente pe piață care se ocupă cu tratarea acestor probleme. Creme, plasturi și loțiuni sunt folosite pentru a scăpa de punctele negre și de coșuri, însă, adesea costă extrem de mulți bani și nu sunt eficiente pentru toată lumea.

Citește și: Cum a scăpat Kate Middleton de coșuri și piele uscată cu ajutorul piureului de banane. Rețeta regală

Specialiștii recomandă un stil de viață sănătos. Astfel, pentru a avea un ten curat și fără semne, în primul rând ar trebui să se evite mâncărurile grase, mâncărurile picante și mâncarea de tip fast-food. Un ten sănătos începe de la un corp sănătos și fără toxine, așa că mai multe fructe și legume, cereale integrale și pește sunt alimentele perfecte pentru a atinge acest obiectiv.

Iată câteva remedii pentru a trata coșurile și punctele negre peste noapte.

Citește și: Masca de fata cu piper si miere te scapa de cosuri

Cel mai la îndemână este bicarbonatul de sodiu. Acesta ajută la curățarea tenului, la diminuarea sebumului. Fiind astringent, acesta tratează coșurile și elimină punctele negre. Prepară o pastă cu bicarbonat de sodiu, aplic-o pe față și las-o timp de câteva minute să acționeze. Evită zona ochilor și a buzelor. Clătește apoi fața cu apă rece și aplică o cremă hidratantă, specifică tipului de ten.

Scapă de acnee cu ceai verde. Acesta ajută la reducerea inflamației, la scăderea bacteriilor și la scăderea producției de sebum. Fierbe niște apă și adaugă câteva frunze de ceai verde sau câteva plicuri. Lasă-le să fiarbă câteva minute, apoi lasă ceaiul să se răcească timp de 10 minute.

Înmoaie o dischetă demachiantă în acest ceai și aplică pe fața curată și lasă să acționeze timp de 15 minute, cel puțin. Poți aplica mai multe dischete înmuiate în ceai și stai întinsă în timp ce acționează. Clătește apoi cu apă călduță și aplică o cremă hidratantă.

Aspirina este de mare ajutor în cazul în care ai probleme cu tenul. Se sfărâmă 1-2 comprimate și se amestecă bine cu puțină apă, până se formează o pastă care se aplică doar pe coșuri. Se lasă să se usuce, apoi se clătește bine fața cu apă călduță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top