Connect with us

Revistateo.ro

puncte-negre

Stiri

IN SFARSIT! Am descoperit cum poti scapa de punctele negre PESTE NOAPTE

Aceste puncte negre au un aspect extrem de neplacut. Toate suntem de acord cu asta, nu? Si sunt teribil de incapatanate – orice ai face, nu reusesti sa scapi de ele! Ei bine, iata, IN SFARSIT, cum indepartezi punctele negre… in timp ce dormi.

Iata cum poti sa ramai fara puncte negre peste noapte, utilizand cateva trucuri la indemana:

Nu „zgandari” punctele negre!

Nici macar un produs de exfoliere foarte dur nu este benefic pentru aceasta afectiune ale pielii. De ce? Punctele negre se pot intinde, in loc sa dispara, iar porii vor fi mai dilatati. Doar nu iti doresti ca in loc de o problema sa te trezesti cu doua! Foloseste un produs de exfoliere bland, adecvat tipului tau de ten!

Albusul de ou este foarte bun pentru a combate problemele pielii, printre care si punctele negre. Fa o masca dintr-un albus de ou si in combinatie cu o grasime sanatoasa, cum ar fi uleiul de cocos. Intinde-o pe fata intr-un strat subtire si asteapta sa se usuce. Poti sa dormi cu aceasta masca pe fata si a doua zi vei descoperi un ten fara puncte negre!

CITESTE SI: 5 masti de fata cu efecte WOW din ingrediente naturale

CITESTE SI: 5 masti de folosit TOAMNA care te intineresc cu 10 ANI

FARA PUNCTE NEGRE PESTE NOAPTE!

Scapi de punctele negre si totul e numai lapte si miere! Aceste doua ingrediente iti vor face tenul sa straluceasca. Amesteca o lingura de miere cu doua de lapte, aplica masca pe ten, tine-o jumatate de ora, apoi clateste cu apa rece. Repeta tratamentul in fiecare seara si vei avea un ten luminos si curat!

Foloseste un tonic pentru fata cu lamaie. Punctele negre apar din cauza porilor dilatati, asa ca efectul astringent pe care il are zeama de lamaie va contribui la disparitia acestor imperfectiuni ale tenului. Fa „o limonada” din zeama de la o lamaie si 200 ml de apa minerala si curata tenul in fiecare seara cu aceasta solutie. Tine-o la frigider si prepar-o saptamanal!

FARA PUNCTE NEGRE PESTE NOAPTE!

Si NU UITA: e mai bine sa previi. Dupa ce scapi de insesteticele puncte negre, ai grija sa nu te mai pricopsesti cu ele – curata tenul in fiecare seara, foloseste masti potrivite pentru tenul tau si NICIODATA, dar NICIODATA nu te culca machiata!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top