Connect with us

Revistateo.ro

Proprietatile aspirinei si utilizarile ei pentru frumusetea ta

Life

Proprietatile NEBANUITE ALE aspirinei. Tu stiai la ce te poate ajuta pentru frumusetea ta?

Proprietatile aspirinei pentru sanatate sunt cunoscute de toata lumea, insa, stiai ca aceasta pilula poate fi folosita si pentru frumusetea ta?

Proprietatile aspirinei si utilizarile sale in beauty

1. ‘TAIE’ GRASIMEA

Aspirina poate reduce grasimea abdominala intr-un timp foarte scurt. Daca vrei sa iesi la plaja si tocmai ai mancat incat ai facut burtica, amesteca repede o jumatate de aspirina cu sucul de la o lamaie si bea aceasta combinatie dintr-o inghititura.

2. ADIO COSURI SI PUNCTE NEGRE!

Amesteca praful de la o aspirina cu un balsam pe baza de aloe vera sau chiar cu aloe vera maruntita. Unge-te cu aceasta reteta in zonele sensibile si lasa ca pasta sa isi faca efectul timp de 15-20 de minute. Vei scapa de eczeme, cosuri si riduri intr-un ceas.

3. REDA CULOAREA NATURALA A PARULUI TAU

Daca vrei sa obtii culoarea originala a parului tau, aspirina e de mare ajutor. Dizolva doua aspirine in apa calda si amesteca apa cu aspirina cu un sampon simplu, fara arome sau coloranti. Spala-te pe cap de trei ori pe saptamana si vei reveni la culoarea naturala a parului.

Aplica pe fata un amestec din miere si aspirina. Uite ce se intampla cu pielea ta!

Pune o aspirina in masina de spalat. Efectul este grozav

4. ASPIRINA TE SCAPA SI DE MATREATA

Ca sa tratezi matreata sau sa o previi, tot aspirina e cheia succesului! Dizolva aspirina in samponul tau preferat si freaca bine parul de la radacina la varf. In cateva zile nu vei mai avea probleme cu matreata.

5. ATENUEAZA NUANTA PIELII TALE DUPA DEPILAT

Dupa ce ai scapat de parul din zona intima, observi diferite nuante ale pielii care pot fi inestetice. Ca sa uniformizezi culoarea din zona inghinala si partea laterala a picioarelor, amesteca aspirina cu lapte de soia sau lamaie. Pune comprese in zonele unde pigmentii isi fac de cap si vei obtine o culoare uniforma.

6. PREVINE CIUPERCA PICIORULUI

Pune apa calda intr-un lighean si dizolva o aspirina. Vei preveni aparitia ciupercii piciorului, iar unghiile de la picioare vor fi mai sanatoase. Aspirina poate ajuta si la cresterea sanatoasa si uniforma a unghiilor, evitand astfel unghiile incarnate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top