Connect with us

Revistateo.ro

Life

O bătrânică din Iași a desenat o inimă cu bastonul pe zăpadă

Este una din imaginile care a emoționat Internetul în ultimele ore. Unii oameni rămân veșnic niște copii și asta ar trebui să fie un exemplu pentru toți.

O bătrânică din Iași dă dovadă de multă iubire mai ales pentru cei care în perioada aceasta sunt foarte mohorâți, supărați pe lume din cauza vremii.

Un utilizator Facebook a postat o fotografie cu vârstnica, surprinsă în timp ce desena cu bastonul o inimă în zăpadă, într-o stație de tramvai din capitala Moldovei.

„Doar o bătrânică ce desenează o inimă cu bastonul aşteptând în staţie. Bună dimineaţa!”, a scris în dreptul imaginii cel care a făcut-o publică.

„Îmbătrânim la trup, dar inima e mereu tânără”, „Oferă dragoste pe unde trece. Foarte frumos!”, „Bună dimineaţa! Asta înseamnă că inima ei este încă tânără sau a dorit să atragă în mod elegant, atenţia celor tineri că ar fi minunat să îşi arate dragostea partenerului/partenerei!”, „De multe ori aceste persoane au mai multă voinşă de a trăi decât un tânăr.

Felicitări! Noi, tinerii, suntem mereu stresaţi şi uităm să trăim, sa ne bucurăm de micile lucruri ce ni le oferă viaţa”, au fost câteva dintre mesajele ieşenilor care au fost emoţionaţi de gestul bătrânei din imagine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top