Connect with us

Revistateo.ro

Cum atragi norocul în casă cu frunze de dafin

Life

Cum atragi norocul în casă cu frunze de dafin

Frunzele de dafin sunt extrem de apreciate în bucătăria românească. La sarmale, la orez și la alte preparate, acest condiment este nelipsit, iar savoarea dată de aceste frunze este inconfundabilă.

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 cum poți atrage norocul în casă cu ajutorul câtorva trucuri.

„Se iau trei foi de dafin care se ung cu ulei de mandarin. Pe una o păstrezi unde ții banii, în portofel, pe una unde ții banii în casă și pe una la serviciu. Se iau 4 frunze de dafin care se pun sub covorul de la intrare în casă, sub formă de cruce.

Citește și: Perioadele de noroc și ghinion pentru zodii, potrivit maestrului Mihai Voropchievici

Acestea aduc noroc și bogăție. Se leagă cinci frunze de dafin cu o ață roșie. Se spune: „Frunză de dafin care ești crescută sub razele puternice ale soarelui, te rog să îmi aduci în casă noroc și fericire”. Se agață deasupra ușii de la intrare”, a dezvălui Lidia Fecioru.

Lidia a prezentat în cadrul rubricii „Leacul zilei” și beneficiile arderii unei frunze de dafin în casă.

„Ceaiul de frunză de dafin este bun pentru sistemul nervos. Putem face ceai, putem să dăm foc în casă unei frunze de dafin, în încăperea unde miroase a mucegai, mobila mai veche, unde sunt musculițe, molii, gândaci pentru că alungă.

Cum se prepară ceaiul din dafin

E și magician al dorințelor noastre. Să notăm pe frunza de dafin o dorință mică și să-i dăm foc. Sub piatra care stă culcată nu trece apa.

Arderea acestor frunze unde sunt copiii cu epilepsie, depresie, este antistres. Se mai pun și în talismanele de dragoste”, a povestit bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

„Se pune o frunzuliță foarte mică la un pahar de apă. Se pune foarte puțin. Ceaiul de dafin are un miros foarte puternic”, a povestit Lidia Fecioru despre cum prepara ea ceaiul de dafin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top