Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Îndeplinirea tuturor dorințelor pentru anul 2019: „Se ia o foaie…”

Pentru îndeplinirea tuturor dorințelor, numerologul Mihai Voropchievici are o soluție extrem de simplă pentru toată lumea. Acesta a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 ce ar trebui să facem pentru ca în 2019 toate dorințele să devină realitate.

Nu este nevoie decât de o listă, pe care trebuie să punem câte o dorință pentru fiecare lună. În această lună, a fiecărei dorințe, va fi nevoie să depunem eforturi pentru a realiza dorința. Iată ce trebuie să faci dimineața și seara:

Luăm o hârtie și scriem: „Pentru anul 2019, vreau următoarele. În luna ianuarie, vreau următoarele… Dorințele sunt un fel de rugăciuni. Fiecare are câteva ceva ce își dorește foarte mult, ar fi bine să aleagă ceva realist. Să citești lista seara înainte de culcare și dimineața, imediat după ce te-ai trezit. Pune-ți dorințe realiste”, a dezvăluit maestrul Voropchievici la Antena 3.

„Omul are o multitudine de visuri, trebuie să definească unul și să-și stabilească traseul. E o alegere dintr-o multitudine de dorințe. Nu toată lumea își îndeplinește un vis. Unii au multe dorințe și nu sunt ordonați”, a opinat numerologul Mihai Voropchievici.

Primul pas în îndeplinirea un vis este definirea lui, iar acest lucru se concretizează prin trecerea sa pe o foaie de hârtie.

„Suntem tensionați, ne eliberăm sufletul de toate constrângerile și trebuie să ne bucurăm. Stabiliți-vă pentru 12 luni, 12 dorințe, cea mai greu de realizat e cea din ianuarie că e din scurt”, a spus Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top