Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Luna sângerie are loc în această noapte. Cele mai afectate zodii

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, va avea loc fenomenul „super Luna sângerie a lupului”, o combinaţie între eclipsă totală şi super-Lună, care va fi vizibil în America de Nord şi de Sud, în anumite părţi din Europa şi puţine regiuni din Asia. Și în România, acest fenomen va putea fi vizibil din toate zonele țării.

Acest eveniment ceresc cu adevărat spectaculos ne va afecta pe toți într-o oarecare măsură, dar efectele nu vor fi resimțite în mod egal. Iată care sunt cele mai afectate zodii de Luna sângerie:

Nativii zodiei Taur vor avea parte de o zi pe care nu o vor uita niciodată. Aceștia sunt sfătuiți să nu se teamă de schimbări și de transformările care au parte în viața lor. Tot ce se întâmplă din această zi în viața lor este foarte important pentru viitorul lor. Vor ieși la iveală și niște adevăruri pe care s-ar putea să nu fie foarte pregătiți să le împărtășească cu ceilalți.

Și nativii zodiei Leu sunt afectați de Luna sângerie. A venit momentul pentru un nou început pentru ei, iar această eclipsă este impulsul de care au nevoie. Fie că este vorba despre viața personală sau despre viața profesională, eclipsa este prilejul epntru a fi mai curajoși și mai determinați să aducă în viața lor lucrurile de care au nevoie.

Nativii zodiei Vărsător, în schimb, au șansa ca din această zi să se ocupe mai mult de viața amoroasă. Cei care sunt singuri au șansa să cunoască pe cineva special și să își schimbe viața. Cei care au deja o relație, sunt mult mai curajoși acum și pot duce relația la un alt nivel.

Când are loc următoarea Lună sângerie

Luna va intra complet în umbra Pământului luni, la ora 07.12, atunci când se va afla foarte aproape de orizontul de nord-vest, cu aproximativ o oră înainte să răsară soarele.

Faza de totalitate, când discul Lunii va fi mai întunecat decât de obicei, va începe la ora 06.41 şi va avea maximul la ora 07.12. Această fază se va încheia la ora 07.43.

Ieşirea din umbră va începe la ora 08.51, când Luna se află sub orizont, iar eclipsa se va sfârşi la ora României 09.48.

Fenomenul va putea fi observat, în România, pe jumătate, până în jurul orei 08.00, Luna apunând când încă este eclipsată. Următoarea eclipsă totală de Lună va avea loc pe data de 26 mai 2021.

Citește și: Secretul ultimei cifre a anului nașterii. Ce semnifică, potrivit maestrului Mihai Voropchievici

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top