Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Imagini cu Super Luna Sângerie: Efectele fenomenului din 21 ianuarie

Cea mai deprimantă zi din an a început cu un fenomen astronomic excepțional. Eclipsa de lună Sângerie a Lupului este un fenomen rar, dar care a fost vizibil din România.

„Luna o să devină din ce în ce mai roșiatică datorită atmosferei planetei noastre. Putem să vedem pe Lună un roşu mai aprins, poate şi cărămiziu. Lumina soarelui intră în atmosfera noastră şi se reflectă pe Lună.

Fiecare eclipsă are o denumire şi cea din ianuaruie se numeşte a lupului”, a declarat astronomul Elena Popescu pentru știrileprotv.ro.

Această titulatură este dată de amerindieni, care au auzit deseori în zilele geroase urletele lupilor la lună plină.

Cum sunt afectate zodiile?

Nativii zodiei Taur vor avea parte de o zi pe care nu o vor uita niciodată. Aceștia sunt sfătuiți să nu se teamă de schimbări și de transformările care au parte în viața lor. Tot ce se întâmplă din această zi în viața lor este foarte important pentru viitorul lor. Vor ieși la iveală și niște adevăruri pe care s-ar putea să nu fie foarte pregătiți să le împărtășească cu ceilalți.

Și nativii zodiei Leu sunt afectați de Luna sângerie. A venit momentul pentru un nou început pentru ei, iar această eclipsă este impulsul de care au nevoie. Fie că este vorba despre viața personală sau despre viața profesională, eclipsa este prilejul epntru a fi mai curajoși și mai determinați să aducă în viața lor lucrurile de care au nevoie.

Nativii zodiei Vărsător, în schimb, au șansa ca din această zi să se ocupe mai mult de viața amoroasă. Cei care sunt singuri au șansa să cunoască pe cineva special și să își schimbe viața. Cei care au deja o relație, sunt mult mai curajoși acum și pot duce relația la un alt nivel. VEZI AICI MAI MULT

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top