Connect with us

Revistateo.ro

O nouă Apocalipsă la orizont, adusă de Luna Sângerie de pe 27 iulie

Bizar

O nouă Apocalipsă la orizont, adusă de Luna Sângerie de pe 27 iulie

Preotul Paul Begley susține că Apocalipsa este foarte aproape. Aceasta are o nouă dată, așadar, și este legată de un eveniment cu care ne-am mai întâlnit.

Luna Sângerie de pe 27 iulie ar aduce sfârșitul lumii, susține cunoscutul preot într-un videoclip apărut pe Internet.

„Este un semn al sfârșitului lumii. Suntem în era apocalipsei, iar această Lună Sângerie se întâmplă în al 70-lea an de când Israel a devenit o națiuni. (…) Deja se întâmplă, cu erupții vulcanice în Hawaii și fumul, cenușa și toate râurile de lavă care curg”, susține preotul Begley.

Tot pe 27 iulie vom avea și o eclipsă totală de lună, pe lângă fenomenul de Lună Sângerie. Aceste evenimente care se vor produce simultan îi panichează pe oameni.

CITEȘTE ȘI: Conspirația Nibiru, reactivată în mediul online de o confirmare făcută de NASA

Maria Ghiorghiu, premoniția care îi sperie pe români

Astronomul Magda Stavinschi, despre sfârșitul lumii

Astronomul Magda Stavinschi a vorbit pentru prima oara despre cum ne influenteaza cu adevarat planetele si cand vine sfarsitul lumii.

Magda Stavinschi a fost prezenta aseara la emisiunea „Punctul de intalnire” de la Antena 3, unde a facut o serie de dezvaluiri interesante despre ce se intampla in spatiul cosmic.

„Avem eclipsa totala de luna in septembrie (n.r.: 2016). Avem si evenimente imprevizibile, precum ploile de stele cazatoare.

Este un fenomen extrem de placut si, cu ocazia asta, oamenii afla ce se intampla in Univers si care e relatia dintre noi si Univers, pentru ca noi suntem o particula infima pentru Univers”, a declarat doctorul in astronomie la Antena 3.

„Urmarea cercetarilor spatiale le vedem in viata noastra de zi cu zi: teflonul a fost folosit de astronomi in spatiul cosmic si azi avem tigaie cu teflon. De asemenea, revolutia din industria telefoanelor se datoreaza tot cercetarilor facute de NASA sau ESA”, a mai spus astronomul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top