Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Horoscopul chinezesc 2019. Zodiile care dau lovitura, pe toate planurile

Pe data de 4 februarie, începe anul nou chinezesc. Anul acesta se află sub patronajul Mistrețului de Pământ, iar până în 20 ianuarie 2019, câteva zodii sunt cu adevărat binecuvântate. Iată care sunt zodiile favorizate de anul Mistrețului.

Despre acest an, se spune că fiecare zodie în parte are ceva de câștigat și că trebuie să profite din plin de toate oportunitățile care i se oferă. Unii nativi vor avea mai mult noroc la bani, în timp ce alții vor excela la locul de muncă sau în viața sentimentală.

Dintre zodiile cele mai prietenoase și norocoase sub influența Porcului, Șobolanul ar putea fi pe primul loc.

În această zodie sunt persoanele născute în anii: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 și 2008. Acești nativi au parte de mulți bani în anul 2019. Este anul în care acești nativi au ocazia să își cumpere lucrurile pe care nu și le-au permis în anii trecuți.

Pot face tranzacții importante, pot deschide afaceri. Motivația de a munci și de a câștiga mai mulți bani este potențată în acest an de oportunitățile care apar la tot pasul.

Alți nativi ai zodiei Șobolanului se pot asocia cu cineva apropiat și pot avea succes fie în țară, fie în străinătate. Depinde foarte mult de ei cum își joacă în acest an cărțile.

O altă zodie favorizată de anul Mistrețului de Pământ este zodia Cal. Și acești nativi au șansa în anul 2019 să facă lucruri mărețe, să cunoască oameni noi care să le schimbe existența și să aibă mai mult succes.

Ești în această zodie dacă te-ai născut în anii: 1918, 1930, 1942, 1954,1966, 1978, 1990, 2002, 2014.

Nativii zodiei Cal, noroc uriaș în viața sentimentală

Despre nativii zodiei Porcului, se spune că în anul 2019 au mare noroc în carieră și pot, în sfârșit, să ajungă la nivelul pentru care au muncit ani întregi. Primesc, în sfârșit, promovarea promisă ani întregi. Cu această promovare, vin mai mulți bani, precum și aprecierea celor din jur.

De asemenea, nativii zodiei Cal au noroc și în viața sentimentală. Cei care sunt singuri au ocazia ca în anul 2019 să cunoască pe cineva special și să își dea seama că este sufletul lor pereche.

Cei care sunt deja într-o relație au astrele de partea lor, iar în acest an se pot logodi sau se pot căsători. Este un an excelent pentru a face acest pas.

Citește și: Zodiac chinezesc 2019: Anul Mistrețului de Pământ. Cum influențează zodiile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top