Connect with us

Revistateo.ro

Astrofun

6 luni de noroc pentru 3 zodii

Pentru trei semne zodiacale primele 6 luni din an sunt de neuitat. Vor avea parte de bani, de călătorii, de multe cadouri și de amor.

Zodii norocoase în primele 6 luni ale lui 2019:

ZODIA LEU. Nativul Leu are parte de un an destul de aglomerat. Nu se va plictisi deloc. Va fi omul cheie în multe proiecte în care va fi cooptat și e vorba exclusiv de proiecte câștigătoare.

Nu va pierde vremea nici în ceea ce privește dragostea. Primele 6 luni i se va schimba statutul social și asta îi va schimba complet viața.

ZODIA SCORPION. Nativul de apă a pornit deja cu un noroc chior în acest an. El vine cu ceva bucurii din 2018, căci bucuriile sfârșitului de an continuă și în acest an.

Va avea parte de multe momente frumoase și anul acesta va fi înconjurat numai de oameni speciali, de oameni de bine, de la care va învățat multe. E, așadar, un norocos.

ZODIA VĂRSĂTOR. Acest semn de aer are parte în sfârșit și de vremuri bune. A pătimit destul în 2017 și la începutul lui 2018, iar acum lucrurile se redresează în viața lui.

Vărsătorul nu este, de altfel, genul de persoană care să stea și să nu facă nimic. Are nevoie mereu de activitate, are nevoie mereu să fie ținut în priză.

Este unul din cei mai activi din zodiac și face mereu lucrurile pe care și le dorește. Anul ăsta are parte de multe surprize plăcute mai ales din punct de vedere sentimental.

CITEȘTE ȘI: 6 luni de ghinion pentru 3 zodii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top