Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva până pe 31 martie 2024. Viața a 3 zodii se schimbă din temelii

Astrofun

Horoscop Minerva până pe 31 martie 2024. Viața a 3 zodii se schimbă din temelii

Astrologul Minerva a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii, până la finalul anului 2024. Mai multe zodii au noroc la bani anul acesta

Horoscop Minerva Berbec

Foarte important este ca ei să aibă încredere în ei, prieteniile se construiesc cu viteza luminii. 2024 este biletul câștigător pentru ei, sunt avantajați. Este șansa lor de a străluci, un an cu riscuri calculate, victorii financiare.

Taur

Este nevoie să fie un pic atenți, pentru că viața socială va căpăta culori neașteptate. Trebuie să fie atenți la partea financiară, vor fi puțin agitați. Trebuie să accționeze diferit, pentru a aduce un nou suflu când vine vorba de carieră. Soarele îi va ajuta să-și recâștige încrederea în sine, iar banii vor veni.

Horoscop Minerva 2024. Gemeni

Vin oportunități care vin în special pentru cei care au talent artistic, s-ar putea să aibă parte de câștiguri financiare. Îi sfătuiesc să delege din responsabilități, pentru a se ocupa de pasiunile lor. Curiozitatea lor îi va conduce să descopere lucruri noi în sfera financiară, iar natura lor adaptabilă le va permite să profite de oportunitățile pe care alții le-ar putea rata.

Rac

Și la ei trebuie să fim atenți, pentru că Jupiter care încă este în Taur aduce o perioadă de prosperitate, numai că Jupiter va pleca de acolo, deci trebuie să fie atenți la ce vor să facă. Pot exista momente de ezitare, dar financiar vorbim de multe investiții înțelepte, acționează cu încredere. În vară, e momentul să facă investiții inteligente.

Horoscop Minerva Leu

Să nu exagereze prea mult cu angajamentele. Financiar, vor avea parte de oportunități, investiții inteligente. Iau decizii financiare inteligente. Trebuie să-și planifice viitorul, pentru că au marea șansă să-și atingă scopul financiar. Cheia este să respecte un buget și să nu se extindă prea mult când nu au o siguranță.

Fecioară

Calitățile lor de rezolvare a problemelor vor fi la mare căutare. Înclinația lor către perfecțiune poate aduce exagerări. Întorsăturile bruște de la locul de muncă le poate testa adaptabilitatea. Este bine să facă față provocărilor, să se aștepte la bonusuri, oportunități de avansare în carieră.

Horoscop Minerva Balanță

Lucrurile au o anumită volatilitate. Simțul lor diplomatic va fi cheia în evoluția carierei în acest an. Trebuie să fie atenți la schimbările neașteptate în mediul de lucru. Problema de comunicare le-ar putea pune piedici, sunt foarte timizi. În domeniul finanțelor, e vorba despre alegeri foarte bine țintite. Au oportunități de a-și crește veniturile, cel puțin în a doua parte a anului.

Scorpion

Am sentimentul unei renașteri, lucrează pentru această repunere pe linie, au toate mijloacele pentru a-și materializa ambițiile, vor fi remarcați. Crește popularitatea, dar atenție la anumite contre, piedici. Trebuie să se ridice și să meargă mai departe.

Horoscop Minerva Săgetător

Au foarte multe idei, iar cu încrederea lor sunt în stare să mute și munții din loc. Flexibilitatea va fi aliatul lor în acest an. Perspectivele financiare sunt benefice, trebuie să-și asume riscuri, pentru a ajunge la investiții bune.

Capricorn

Sfera profesională nu este atât de restrictivă, dar se cere o abordare disciplinată. Sunt facilitate relațiile de serviciu, de colaborare. Primează partea profesională, care e însoțită de cea financiară. Ei trebuie să fie atenți la cum își reorganizează lucrurile, astfel încât relațiile să le aducă și stabilitate.

Minerva, astrolog, a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Jorge, unde a făcut previziunile astrale pentru toate zodiile pentru 2024.

Vărsător

Nu ar trebui să grăbească nimic, să fie foarte atenți la ceea ce au de făcut, pentru că au multe oportunități. Să nu faceți promisiuni financiare, dacă știți că nu le puteți respecta. Apar oportunități financiare pe termen lung, care să se materializeze.

Horoscop Minerva Pești

Idei inovatoare ar putea duce la venituri neașteptate, profituri neașteptate. Să fie deschiși la parteneriate, cheile succesului sunt la ei. Este un an în care intuiția poate fi un ghid excelent, în ceea ce privesc mișcările de carieră.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top