Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

4 astrologi, o singură concluzie. Urmează o săptămână în care trei zodii trebuie să dea explicații

Astrologii Mariana Cojocaru, Urania, Camelia Pătrășcanu, precum și numerologul Mihai Voropchievici au realizat horosocopul pentru săptămâna viitoare. Aceștia au ajuns la concluzia că trei zodii trebuie să fie mai atente, deoarece se află pe o gheață subțire și s-ar putea să li se ceară explicații serioase în aceste zile. Două zodii, în schimb, au parte de mari surprize din punct de vedere amoros.

Iată cum va fi sătpămâna pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Astrologul Camelia Pătrășcanu a vorbit la Antena 3 despre ce ne rezervă astrele pentru săptămâna viitoare. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare săptămână în parte:

Berbec – se anunță o săptămână cu accent pe întâlniri și informații, pot chiar organiza o deplasare sau pot primi o comisie din străinătate. Miercuri este ziua cea mai tensionată

Taur – o săptămână cu discuții despre bani, miercuri și joi probleme legate de contracte sau diverse aranjamente.

Gemeni – tensiuni marți și miercuri, dezbateri toată săptămâna, sunt în conflict cu alții.

Rac – marți și miercuri sunt mai sensibili, pot gândi disproporționat, pot fi mult prea subiectivi. Își pun problema unei pierderi. Citește continuarea AICI.

Horoscopul runelor 28 octombrie – 3 noiembrie 2018, cu Mihai Voropchievici. Maestrul Mihai Voropchievici a anunțat ce au pregătit runele pentru săptămâna care urmează. Iată care sunt zodiile care trebuie să aibă mai multă grijă la ceea ce fac.

BERBEC: Este un pic întors pe dos, mai agitat, primește un sfat dublu. Să se tempereze și să nu se mai agite aiurea. Să se țină de promisiuni. Cei dragi au nevoie de afecțiune și de relaxare.

TAUR: Este un pic AGITAT într-o săptămână angrenat în mai multe bătălii. Temperați-vă, nu dați amploare și totul se rezolvă ca prin minune.

GEMENI: Au făcut destule și așteaptă niște recompense, niște persoane dragi se gândesc să îi facă un cadou. Ceva benefic intră în pușculița geamănului.

RAC: Să lase utopiile, să își ceară drepturile, să stabilească cine cântă acasă, cocoșul sau găina. Să încerce și la serviciu să își stabilească prioritățile. Citește continuarea AICI.

Mariana Cojocaru, specialistul în astrologie, prezintă astăzi previziunile complete pentru săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie.

Berbec- Marte este încă în Zodia Vărsătorului şi deschide căile către comunicarea autentică. Poate fi telepatică. Există compatibilităţi bune sau mai puţin bune în perioada aceasta şi cea următoare. De exemplu, compatibilitatea Berbec-Vărsător funcţionează perfect pentru unii şi nu foarte bine cu alţii(Lilith-Karma Negativă în Vărsător). Transfer de energii: pozitive pentru unii Berbeci, negative pentru alţii.

Taur- Venus Retrograd şi Soarele în Scorpion,în sector astro-matrimonial nu susţine căsătoria Taurilor şi nici pe cea Scorpionilor(explic la Scorpion). Cuadratura cu Axa Timpului vă pune în tot felul de situaţii: delicate în anumite cupluri, minunate la compatibili. Cutremure de neevitat în plan personal, acolo unde au greşit când şi-au ales jumătăţile de buleţin. Evitaţi femeile uşoare şi căsătoriţii. Citește continuarea AICI.

Horoscop Urania 27 octombrie – 2 noiembrie 2018. Mercur va intra în zodia Săgetătorului. Venus se va întoarce în zodia Balanței. Mercur va intra în zodia Săgetătorului. Iată ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte.

Berbec

Între 27 octombrie și începutul zilei de 29 octombrie, nativii pot să se exprime liber și cu spontaneitate; ei pot fi convingători, persuasivi și expresivi. Deplasări, agitație cotidiană, nevoia de a fi prezenți, în mai multe locuri, într-o perioadă scurtă de timp, de unde și permanenta grabă „contra cronometru’ pentru a onora toate întâlnirile.

Între 29 octombrie, după ora 01:27′, și zorii zilei de 31 octombrie, preocupări casnice; relații de familie care le pun Berbecilor răbdarea la încercare sau care reprezintă obligația acestora de a susține unul sau mai mulți membri de familie prin intervenția lor energică în chestiuni pe care părinții sau rudele nu sunt în stare să le ducă la bun sfârșit.

Între 31 octombrie, după ora 04:42′, și dimineața zilei de 2 noiembrie, sectorul afectivității va clocoti de dorințe, de impulsuri, de aspirații: chef de aventură, de sport, de mișcare, de distracție intensă, bazată pe consum de energie și senzații tari dar și destul de multe excese.

Taur

Între 27 octombrie și începutul zilei de 29 octombrie, dialoguri pe teme bănești, nevoia de a se informa, de a se consulta. Între 29 octombrie, după ora 01:27′, și zorii zilei de 31 octombrie, etapă a discreției și a reflexiei. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top