Connect with us

Revistateo.ro

Life

Cum își petrec femeile timpul liber? Și femeile adoră jocurile!

Crezi că femeile nu sunt ahtiate după jocuri? Ele adoră jocurile fel de fel, dar mai ales anumite tipuri de jocuri care le pot alunga plictiseala și stresul.

Femeile preferă jocurile pe calculator, puzzle-urile, jocurile de recreere. Piața jocurilor se schimbă foarte mult, mai ales în domeniul divertismentului electronic.

Potrivit statisticilor, aproximativ 38% dintre utilizatorii de jocuri pe calculator sau de jocuri online sunt femei. Pe astfel de portaluri online, care au jocuri online de toate tipurile, a crescut foarte mult audiența feminină.

În cele din urmă, oamenii au înțeles faptul că femeile sunt și ele niște copii care vor să se bucure de jocuri.

Faptul că femeile vor să se distreze, să fie în rol de jucători, nu mai surprinde pe nimeni. Femeile adoră jocurile, ele sunt interesate de divertisment, consideră că jocurile sunt o modalitate de relaxare, de a scăpa de griji, de a alunga stresul.

În prezent jocurile casual sunt foarte ieftine, iar femeile nu ezită să plătească bani pentru distracție. Ele cumpără console gaming sau jocuri care le fac să se simtă bine în timpul liber. Sunt interesate și de jocurile tipice care nu necesită cerințe hardware ridicate și care pot fi jucate de pe orice calculator sau laptop, care are acces la Internet.

Pentru a se distra, ele aleg jocurile care au o grafică interesantă și o muzică foarte plăcută, care le fac să se relaxeze, să uite de grijile zilnice și de stres.

Ele sunt foarte interesate mai ales de jocurile simple, de o varietate de stiluri, cum sunt puzzle-urile, jocurile video, jocuri arcade, etc. Oferta de astfel de jocuri este foarte diversă, în fiecare an se schimbă și este tot mai interesantă.

Femeile preferă jocurile puzzle pentru că le dezvoltă anumite abilități de coordonare, puterea de concentrare, imaginația, memoria, le ajută să fie calme, să se relaxeze prin concentrarea atenției, să nu se mai gândească la problemele zilnice.

Se spune că astfel de jocuri pot îmbunătăți stima de sine și te pot ajuta să nu mai fii stresat, să nu te mai gândești la probleme. Un puzzle personalizat poate fi cel mai frumos cadou pentru o femeie. Acest joc  reprezintă o activitate interesantă, liniștită, relaxantă pentru o femeie. Are piesele de calitate excepțională și este o alegere bună pentru orice persoană care vrea prin joc să găsească o formă de deconectare. Acest joc poate alimenta creativitatea, imaginația, poate induce o stare de bine.

Femeile joacă puzzle pentru că astfel își petrec timpul liber într-un mod plăcut, relaxant, creativ. Ele reușesc astfel să se calmeze, să se simtă bine, să se distreze, să se elibereze de stările de nervi și de stres. Jocul în sine este bun și pentru creier, îmbunătățește memoria și funcția creierului. Este stimulată creativitatea, femeile își recapătă încrederea în sine, se simt mai bine, mai energice, mai sigure pe calitățile lor.

Puzzle-urile sunt jocuri foarte bune și pentru persoanele în vârstă. Ele ajută memoria, abilitățile manuale, imaginația și creativitatea. Cu ajutorul lor se analizează cu atenție imaginea și astfel oamenii fac un exercițiu de concentrare excelent, își antrenează gândirea, își exersează memoria vizuală. Persoanele în vârstă ar trebui să facă puzzle-uri în fiecare zi, deoarece astfel își îmbunătățesc funcțiile cognitive, puterea de atenție, capacitatea de concentrare, se relaxează, scapă de stres, se simt mai bine, devin mai entuziasmate. Există o gamă foarte variată de puzzle-uri pe piață, din care se pot alege acele imagini care pot fi pe placul fiecărei persoane.

Specialiștii în domeniul medical consideră aceste jocuri ca fiind o formă de reabilitare pentru persoanele care au suferit un accident vascular cerebral. Puzzle-urile întăresc simțul valorii, încrederea în forțele proprii, dezvoltă precizia, eficiența manuală, a degetelor și a mâinilor, îmbunătățesc memoria. Ele pot fi o modalitate bună de a îmbunătăți abilitățile sociale dacă sunt jucate în echipă. În acest fel persoanele în vârstă se simt mai bine, socializează, au impresia că fac ceva util, cooperează între ele și se distrează. În plus, jocul în sine le ajută să se detașeze de probleme, să nu se mai gândească la bolile de care suferă, să se concentreze pe această activitate interesantă, care le aduce multă bucurie și satisfacție.

Realizarea puzzle-urilor este pentru orice persoană, nu are limită de vârstă. Aceste jocuri pot fi oferite cadou și copiilor și adulților, sunt apreciate și de persoanele în vârstă. Pensionarii adoră să facă puzzle-uri, rebusuri, acestea sunt cadouri frumoase pentru ei, pot fi cumpărate chiar și în timpul anului pentru a le face o surpriză frumoasă.

Puzzle-urile sunt realizate din materiale diferite – lemn, plastic, carton. Mulți tineri preferă puzzle-urile care au piesele din lemn sau din plastic. Femeile preferă astfel de jocuri care au piesele din carton. Cele mai apreciate de femei sunt puzzle-urile care au peste 1000 de piese, care sunt o provocare pentru ele în crearea unei imagini frumoase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top