Connect with us

Revistateo.ro

Un cunoscut realizator TV din România, în comă după un accident auto

Stiri

Un cunoscut realizator TV din România, în comă după un accident auto

Lumea presei din România e în stare de șoc, după ce un realizator tv cunoscut a avut un accident rutier cumplit și se află în comă.

Zeci de ieşeni fac apel pentru a dona sânge şi a-l ajuta pe cunoscutul realizator TV Alex Vasiliu, grav rănit în urma unui accident rutier care a avut loc marţi dimineaţă.

Citește aici: Două zodii sunt ținta răutăților. Horoscop 30 decembrie 2017

Accidentul rutier a avut loc în apropierea localităţii Războieni şi au fost implicate trei autoturisme.

Într-unul dintre acestea se afla Alex Vasiliu, în vârstă de 63 de ani, care a fost transportat în comă la spital. Alex Vasiliu se afla în autoturism împreună cu fiul său şi o femeie.

Citește aici: Horoscop de weekend 30-31 decembrie 2017. Pentru acești nativi urmează momente favorabile

Cunoscuţii acestuia fac un apel disperat către ieşeni pentru a dona sânge, scrie Ziarul de Iasi.

“Este nevoie urgentă de sânge pentru domnul profesor Alex Vasiliu din Iaşi! A suferit un grav accident rutier şi este la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului “Sfântul Spiridon” din municipiul Iaşi.

Rugăm pe toţi cei care puteţi să faceţi o faptă bună, să mergeţi la Centrul de Transfuzii de la Spitalul Sfântul Spiridon şi să donaţi sânge pentru domnul Alex Vasiliu. El are nevoie de grupa A2, însă se poate dona pentru orice grupă!”, se arată în anunţul postat de rude pe un site de socializare.

O nouă tragedie la Iași, după ce soții Maleon s-au sinucis

Lumea academică stă sub zodia morții în ultimele zile. În ultima săptămână s-au stins din viață trei figuri respectate ale lumii academice din România.

Săptămâna trecută, chiar de Crăciun, a murit președintele Academiei Române, iar apoi s-au sinucis soții Maleon. Cazul lor a ocupat toate jurnalele de știri în ultimele 5 zile, iar principala întrebare la care se caută răspuns este: de ce s-au sinucis cei doi soți?

Nu departe de acum câteva ore aflăm că un alt profesor de la Academia „Alexandru Ioan Cuza” a murit.

Lectorul universitar doctor Puiu Ioniță de la Facultatea de Litere s-a stins din viață lăsând în urmă ani de muncă intensă.

Din mâinile sale au ieșit oameni minunați, bine instruiți și pregătiți de viață după părăsirea băncilor facultății.

Trupul neînsuflețit al lui Ioniță a fost depus la Biserica Galata ieri, undeva mai sus de Mănăstirea Galata.

CITESTE SI: O studentă căreia i-a predat profesorul de la Iași care s-a sinucis face dezvăluiri incredibile

Puiu Ioniță a murit în somn, ca urmare a unui stop cardio-respirator. Bărbatul avea probleme de sănătate de mai multă vreme, însă lupta cu curaj împotriva bolilor, scrie Bună Ziua, Iași.

Amănunte ULUITOARE despre familia Maleon din Iaşi: Ce au descoperit anchetatorii în corpul şefului Bibliotecii Centrale

Amănunte uluitoare despre familia Maleon din Iaşi. În urma necropsiei, medicii au descoperit un amănunt șocant.

Răsturnare de situație în cazul familiei Maelon, din Iași. Directorul Bibliotecii Centrale Universitare Iaşi, Bogdan Petru Maleon, şi soţia sa, Anda Elena Maleon, au consumat alcool înainte de a se sinucide. Acest amănunt apare în raportului medicilor legişti, a declarat, miercuri, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Carmina Pascal, anunţă Agerpres.

Potrivit sursei citate, Anda Maleon avea o alcoolemie de 2,40 grame/litru alcool pur în sânge, iar Bogdan Maleon – 1,70 grame/litru alcool pur în sânge.

Cei doi soţi vor fi înmormântaţi joi, sicriele cu trupurile lor fiind depuse la cimitirul Petru şi Pavel din Iaşi.

Vă ramintim că în ziua de Crăciun, în jurul orei 16,00, directorul Bibliotecii Centrale Universitare din Iaşi, Bogdan Petru Maleon, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat de o grindă din casă, iar soţia sa, Anda Elena, de 38 de ani, a fost găsită zăcând fără suflare pe podeaua aceleiaşi încăperi.

Potrivit procurorilor, cei doi soţi s-au sinucis în prima zi de Crăciun, la o diferenţă de două – trei ore, decesul intervenind cu aproximativ 8 – 10 ore înainte de ora la care au fost găsite cadavrele.

Astfel, în mai puţin de 24 de ore au fost contrazise primele ipoteze conform cărora a fost o crimă urmată de sinucidere. Bogdan Petru Maleon şi soţia sa au fost găsiţi în locuinţa lor de pe strada Alistar, de o rudă care era îngrijorată că nu au ajuns la masa de Crăciun şi nici nu răspundeau la telefon.

Echipajul SMURD sosit la faţa locului, în urma sesizării făcute prin serviciul 112, nu a mai putut face nimic pentru salvarea celor doi soţi. Bogdan Petru Maleon era profesor universitar la Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza”.

Analizele criminalistice arată că cei doi soţi au murit la distanţă de cel mult trei ore.

„Modalităţile de sinucidere sunt identice, iar la necropsie nu au rezultat nici un fel de urme de violență sau traumatisme Ea a murit prima, fiind în același loc găsite cadavrele, firesc a găsit-o pe ea. Au lăsat bilet de adio? Nu, nu”, afirmă Carmina Pascal, prim-procuror.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top