Connect with us

Revistateo.ro

Star

Lora, implicată într-un grav accident rutier! Mașina în care se afla a lovit un tânăr de 16 ani

Cântăreața Lora a fost implicată într-un grav accident rutier. Artista se întorcea de la un concert. Detaliile accidentului sunt de-a dreptul surprinzătoare.

Accidentul a avut loc în județul Argeș după ce mașina în care se afla a lovit in adolescent beat, care alerga pe marginea drumului.

UPDATE, 15:27 Prima declarație făcută de Lora după accident: „După concertul, care s-a terminat din cauza unei furtuni puternice şi vânt foarte puternic, m-au luat prietenii mei, m-au băgat în maşină şi am plecat spre Bucureşti.

Erau maşinile bară la bară, nu accelerase nimeni, şoferul meu avea piciorul pe frână. A fost un grup de oameni care s-au luat la bătaie, la trei metri de maşina mea. Au intervenit jandarmii şi au împins oamenii în stânga şi-n dreapta.

Un băiat şi-a prins în lateralul roţii de la maşină un şiret de la încălţămintre şi s-a atins de roată! În acel moment, un jandarm s-a gândit să facă el tot tărăboiul acesta pentru că m-a văzut pe mine că sunt în maşină!

Nu există victime, nu există nimic! Cu toţii suntem şocaţi! Şi noi, şi familia băiatului. Nu a existat nici un accident! Oamenii erau acolo pe stradă cu maşinile, iar maşinile mergeau cu 1 km pe oră! Nu s-a întâmplat nimic!”, a spus Lora pentru Antena Stars.

Cântăreața susținea un concert la Mărăcineni. Pe marginea drumului era un băiat de 16 ani care era beat. Mașina a intrat în plin în tânăr, iar băiatul și-a prins piciorul sub roțile mașinii.

La fața locului au ajuns imediat echipaje de poliție și medici. Băiatul care a fost lovit de mașina în care se afla solista avea o alcoolemie de 0,37 în aerul expirat. Oamenii legii au deschis dosar penal pe loc.

CITESTE SI: Simona Halep, anunț făcut după ce a câștigat finala de la Roland Garros

Giani Kiriță se autodenunță: „Am furat două din camera lui Mister!”

Lora, agresată în trecut de un fan

Să fii vedetă înseamnă să îți asumi anumite riscuri, printre care și acela ca fanii să se apropie… excesiv de tine. Anumite comportamente însă nu pot fi prevăzute și sunt de-a dreptul șocante.

Asta a pățit și Lora, când, aflată recent la un bal al bobocilor, s-a trezit sărutată pe gură pe neașteptate de un băiat care voia să facă doar o fotografie cu artista.

De când a divorțat, Lora pare să fie curtată din toate părțile, însă acest lucru nu îi convine deloc. „Când s-a apropiat de mine să face poza, a încercat să mă sărute pe gură.

Am rămas încremenită, noroc că era Ghenu, tour-managerul, lângă noi și l-a văzut. I-a spus „Hei, așa ceva nu se poate, ai grijă ce faci!”, și a apărut și un bodyguard”, detaliază Lora evenimentul.

Pentru ca acel bal al bobocilor să nu se transforme într-un scandal de pomină, Lora a făcut până la urmă fotografia cu acel tânăr, care nu s-a putut abține să nu o pupe măcar pe obraz, fapt care i-a și reușit. Lora însă se plânge că trece prin astfel de situații insolite și nu înțelege de ce i se întâmplă numai ei astfel de lucruri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top