Connect with us

Revistateo.ro

Star

Adelina Pestrițu, Anul Nou la spital cu fetița

Adelina Pestrițu a scris pe pagina ei online, edamagazine.ro că a întâmpinat Anul Nou la spital, cu fetița ei, Zenaida, pe care o alintă Zeny.

„Și, tocmai când ne pregăteam să intrăm în Noul An, Zeny a necesitat îngrijiri medicale de urgență. Am tratat câteva pusee de febră la indicațiile medicului nostru pediatru însă, la cea din urmă am luat decizia de a merge la urgență. Astfel, după un consult, doctorii de gardă ne-au sfătuit să ne internăm pentru mai multe investigații și mai ales pentru că exista riscul să ajungă la febră mare din nou.

Și cum peste tot sunt copilași răciți, e mai bine să rămânem sub supravegherea medicilor specialiști. Ne-am făcut imediat internarea și în spital am petrecut și primul nostru Revelion în formulă de 3”, a povestit Adelina pe site-ul ei, edamagazine.ro.

„Este primul Crăciun alături de micuța Zeny și deja avem așa în minte un tablou. În fiecare an am prezentat de Revelion, iar anul acesta cu siguranță vom petrece acasă. Este primul Revelion al Zenaidei și trebuie să fim împreună. Sunt sărbătorile pe care le-am visat dintotdeauna”, a declarat Adelina Pestrițu.

CITEȘTE ȘI: Edith Gonzalez, doi ani după cancer. Cum s-a refăcut regina telenovelelor

Ploaia de meteori quadrantidele. Efectele fenomenului, zodie cu zodie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top