Connect with us

Revistateo.ro

Star

Adela Popescu a ales numele pentru al doilea copil

Adela Popescu a dezvăluit cum îl cheamă pe cel de-al doilea copil născut recent. Soția lui Radu Vâlcan s-a decis cu greu.

„Ne-am organizat destul de bine, am realizat că nu mai sunt attâ de anxioasă, cume ram cu Alexandru, sunt pregătită pentru tot ce se întâmplă. Plânge cel mic numai când îi e foarte foame. Nopțile sunt mai grele, dar de regulă, sunt destul de ok.

Am dat niște indicii. Deci acum, sincer. Numele extraordinar de rar, ales după discuții îndelungate…numele fiului nostru este Andrei.

Eu nu aveam un nume preferat, Radu nu avea un nume preferat. Am zis să fie ceva să se potrivească cu Alexandru. M-am gândit și la chestia asta…Eu termenul îl aveam între Sfântul Andrei și Sfântul Nicolae și m-am gândit că decât să-i zic Nicu, mai bine Andrei.

Am zis că mai bine să i se spună „Ardei”, decât „Moș Nicolae”, a povestit Adela Popescu, într-o emisiune de televiziune.

Adela a născut pe 10 decembrie

Vedeta PRO a postat pe pagina de Facebook un mesaj imediat după ce a născut în care se arată extrem de fericită, de împlinită.

„Gataaaaaa! Uraaaa! 🎉🎉🎉🎉 Iata chipul meu obosit, imediat ce am iesit din sala de nasteri, dupa cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai buna nu am, dar sper sa simtiti si voi fericirea nemasurata pe care o simt eu ca “flatiolul” e bine, sanatos, voios si mancacios. Va pupam toti patru”, a scris Adela pe Facebook.

CITESTE SI: Giani Kiriță, despre conflictul cu Roxana Vancea: „Nu trebuia să vorbească…”

Cum decurge sarcina Valentinei Pelinel. Nevasta lui Borcea: „Îmi e mai greu”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top