Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cine este prima soție a lui Radu Vâlcan. Este o femeie la fel de celebră ca Adela Popescu

În urmă cu câteva zile, Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară. Ceea ce nu știe multă lume este faptul că îndrăgitul prezentator al emisiunii „Insula iubirii” a mai fost căsătorit o dată, iar prima soție este o femeie la fel de celebră.

În urmă cu aproximativ 20 de ani, Radu și-a unit destinul cu Tereza, o femeie de afaceri, care lucrează la o celebră companie de PR. Timp de patru ani, cei doi au fost soț și soție, până în anul 2007, atunci când Radu și Tereza au decis să divorțeze de comun acord.

Dacă inițial Tereza a decis să păstreze numele de familie al lui Radu, după trei ani, aceasta s-a căsătorit cu un om de afaceri din Grecia, pe nume Dimitris Tranaka și i-a preluat numele. Aceasta are și o fetiță în vârstă de aproximativ 6 ani.

În urmă cu mai mulți ani, Radu Vâlcan și-a deschis sufletul cu privire la Tereza. El a dezvăluit că despărțirea de prima soție nu a fost cauzată de neînțelegeri majore sau greșeli, ci doar nu a fost scris să fie împreună:

Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool.

Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti“.

În 2015, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit

Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan s-a înfiripat pe platourile de filmare.

„Este o persoană extrem de modestă, talentată, sufletistă. Practic am descoperit foarte multe lucruri pe care le avem în comun și care ne-au apropiat”, a declarat Radu imediat după ce s-a aflat că formează un cuplu cu îndrăgita actriță.

Totul a început la „Dansez pentru tine”, când Radu îi trimitea mesaje de încurajare Adelei.

„Simțea nevoia să o facă și mie mi-a prins foarte bine.’, a dezvăluit atunci Adela.

În 2015, cei doi s-au căsătorit, iar în 2016 a venit pe lume fiul lor Alexandru. În urmă cu câteva zile, aceștia au devenit părinți pentru a doua oară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top