Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Cum a slăbit Adela Popescu după sarcină

Adela Popescu este mamă a doi copii, iar una dintre provocările pe care le-a avut după naștere a fost să scape de kilogramele acumulate în perioada celor 9 luni.

Nevasta lui Radu Vâlcan a slăbit într-un ritm diferit după cea de-a doua naștere. Adela a apelat la un nutriționist pentru a slăbi sănătos și le-a împărtășit fanilor de pe Instagram câteva din secretele curii sale de slăbire.

„Toţi oamenii m-au sfătuit să nu fac efort prea mare atâta timp cât alăptez, pentru că există riscul să pierd lactaţia, ceea ce nu îmi doresc. Am dat jos, totuşi, câteva kilograme, pe bază de oboseală.

În două luni şi jumate am slăbit 11 kilograme fără să fac nimic special, nu am ţinut nici dieta şi nu am făcut nici sport”, a dezvăluit Adela Popescu în 2016.

Adela Popescu are un adevărat jurnal gastronomic pe Instagram și de la începutul anului s-a lăudat că a mâncat doar preparate bogate în calorii, în special fasole cu murături, fondue (brânzeturi grase topite) și multă pâine prăjită.

Vedeta de la PRO TV a reușit să dea jos 10 kilograme după a doua naștere, semn că după al doilea copil este mai ușor să slăbești.

Adela este mai relxată acum

„Inca din maternitate mi-am dat seama ca voi fi muuult mai relaxata cu flatiolul decat am fost cu Alexandru.

Nu m-am mai panicat cand a regurgitat, cand a sughitat, cand i-a fugit un ochisor. 🙂 Alaptarea a decurs mai bine inca de la inceput, o data pentru ca eu stiam deja care sunt pozitiile corecte, cum trebuie sa il ajut sa se ataseze bine, apoi pentru ca el a fost un pic mai mare la nastere, cu 300 gr, ceea ce cred ca a contat la forta si determinarea cu care manca. #grasutu 🙂

Marturisesc ca doua aspecte ma speriau inca: gestionarea relatiei cu Alexandru si noptile nedormite.

Dar am sa o iau pe rand.

In vizita pe care ne-a facut-o la maternite, Alexandru s-a purtat frumos cu bebelusul, i-a zambit, s-a uitat plin de curiozitate la el, insa nu a parut prea marcat de aparitie.

Si-a continuat discutiile cu noi despre pestisori, a vrut sa o vada pe doctorita mea, sa imi manance mancarea abia adusa in salon. #manancaderupe

Acasa lucrurile nu au parut sa se schimbe pana a doua zi cand nu a mai vrut sa plece de gradinita si a treia zi, cand dupa o vizita la mamaie, a spus ca doreste sa doarma acolo. Lucru care nu se mai intamplase pana atunci.

Stiu ca m-a sunat Radu sa imi spuna ca nu e chip sa plece cu el si sa il sfatuiesc ce ar trebui sa faca.

Eram cu asta mic in brate si m-a busit plansul. #hormonii

Nu voiam sa sufere si ma obseda gandul ca poate nu vom stii cum sa il ajutam sa depaseasca cu bine perioada asta dificila.

Aveam de ales in a-l lasa acolo, intr-un loc pe care si l-a ales drept refugiu si in care se simtea in continuare cel mai important, sau in a insista sa vina acasa, dandu-i lui sentimentul ca e foarte dorit si ca in niciun caz noua nu ne e indiferent daca mai este sau nu in casa alaturi se noi.

Am optat pentru a doua varianta si cred ca am procedat corect.

Acestea au fost cele doua momente delicate de pana acum si marturisesc ca as vrea sa fie si ultimele, desi banuiesc ca provocarea adevarata va aparea cand Andrei va fi nitel mai mare si mai “prezent”.

Continuam sa avem mare grija in a-i da toata atentia lui Alexandru si slava Domnului ca acum putem. Cel mic mananca si doarme, astfel incat Alexandru uneori si uita ca e in casa 🙂

Cand trebuie sa il schimb, de exemplu, il intreb pe Alexandru : “Andrei a facut caca, ce zici, ar fi bine sa il schimb sa nu faca buba la fundulet sau sa il las asa? “ Fireste ca imi raspunde afirmativ si atunci asista cu bucurie la proces.

La fel si cu alaptatul. “Oare de ce plange flatiorul? Crezi ca ii e foame? Ce sa fac, sa il las sa planga sau sa ii dau sa pape? ”

Implicandu-l in deciziile legate de cel mic am obtinut cooperarea lui. #vedempanacand

E drept si ca in prima perioada voia sa faca absolut totul cu mine. Pipi, caca, baita, sa ii citesc, sa il imbrac, sa intru in casuta, sa mancam impreuna, sa il adorm.

A! legat de adormit, au fost cateva dimineti cand m-am trezit cu el in pat alaturi de mine. Voia sa il tina mama in brate. #lesinamdedrag

Dar sa va explic. Radu doarme acum cu el si eu cu cel mic.

Uite ca a trecut aproape o luna si usor, usor isi castiga si tati dreptul de a-l sterge la fund :)))

In acest moment suntem in punctul in care Alexandru ii citeste lui Andrei povesti, ii spune cum o sa il duca la mare si o sa-l invete sa inoate, il mangaie, il pupa si ii sufla in fata. #spredisperareanoastra.

Acum ca v-am povestit una alta despre prima mare temere a amea, si anume cea legata de “acomodarea” lui Alexandru cu noua formula, sa va spun cum ma simt eu a doua oara mamica.

Ce mai tura vura, e greu, nenica!”, a scris prezentatoarea de la PRO pe blogul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top